Kadjar vites değişim sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Goldman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim audi a4 marka aracim da bu durumun su sekil benzeri var dip gaz yaptiginiz da evet vtes kucultur sahlanir arac bu nnu manuele aldiginiz da da eliniz ile yaparsiniz orasida oke ama audi 8 ileri bu arada acayip bir devir sistemi var arac devirinde degil ise vitesi manuel olarak kuvcultmuyorda buyultmuyor da otomatik kullanimda dip gaz da problem hic problem yok ama

Samsung Edge ile gonderildi

eger bu bir problemse aynisi bendede oluyor.

Selam 03.06.2016 tarihinde Ra-link yazılım güncellemesi yaptırdım. Ama kavrama problemlerinde bir değişiklik olmadı. Hafif meyilli yerlerde yavaşlayıp tekrar gaza bastığınız da sanki vites boştaymış gibi motor bağarıp sonra toparlıyor. Valla bir gün bu yüzden kaza yapabilir insan. Gaza yüklenince ani hızlanma beklerken bağıran bir motor ile baş başa kalıyorsunuz.

Selam 03.06.2016 tarihinde Ra-link yazılım güncellemesi yaptırdım. Ama kavrama problemlerinde bir değişiklik olmadı. Hafif meyilli yerlerde yavaşlayıp tekrar gaza bastığınız da sanki vites boştaymış gibi motor bağarıp sonra toparlıyor. Valla bir gün bu yüzden kaza yapabilir insan. Gaza yüklenince ani hızlanma beklerken bağıran bir motor ile baş başa kalıyorsunuz.

Servisle konustunuzmu bu durumu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynı şeyleri yaşıyorum birde herzaman yaşadığım ilk kalkışlarda çok sert kalkıs yapıyor orantısız bir hareket yapıyor gaz bir müddet yok sanki bi anda kavrıyor yani
diğer yandan bir arkadaş yukarda eger arızaysa bendede yapıyor demiş arkadaşlar gerek manuel gerek triptonik farklı türlerde 30 yıldır araç kullanıyorum triptonik bir araç 2 / 3 bin devir aralıgındayken küçült dersen küçültür büyüt dersen büyütür bunun başka bir açıklaması olmaz ama benim Kadjar ım bunu malesef yapmıyor sizinkide yapmıyorsa bunun adı arızadır yok motor koruma yok şu denmez buna işin garibi bu soruna bir çözüm yoluda bulunabilmiş deil ben aracımı alırken kurumsalbir yerden aldığımı düşünüyordum ama meğersem merdivenaltı bir firmaymış vesselem...

aynı şeyleri yaşıyorum birde herzaman yaşadığım ilk kalkışlarda çok sert kalkıs yapıyor orantısız bir hareket yapıyor gaz bir müddet yok sanki bi anda kavrıyor yani
diğer yandan bir arkadaş yukarda eger arızaysa bendede yapıyor demiş arkadaşlar gerek manuel gerek triptonik farklı türlerde 30 yıldır araç kullanıyorum triptonik bir araç 2 / 3 bin devir aralıgındayken küçült dersen küçültür büyüt dersen büyütür bunun başka bir açıklaması olmaz ama benim Kadjar ım bunu malesef yapmıyor sizinkide yapmıyorsa bunun adı arızadır yok motor koruma yok şu denmez buna işin garibi bu soruna bir çözüm yoluda bulunabilmiş deil ben aracımı alırken kurumsalbir yerden aldığımı düşünüyordum ama meğersem merdivenaltı bir firmaymış vesselem...

Siz nereden almistiniz aracinizi ?

Arkadaşlar eco mode da kullanıyordum.
Bugün aklıma geldi sonuç itibariyle devir ve vites geçiş aralığıyla alakalı eco mode problem çıkartıyor olmasın dedim. Eco mode dan çıkarttım. Daha tutarlı vites geçişleri var sanki. Test edip görecez. Birşey söylemek için daha erken.

Siz nereden almistiniz aracinizi ?

Bursa renault mais ten aldım..

Aynı problem bende de var,vites küçültebilmek için 100 Km'lere inmek gerekiyor,manuel'e de alsanız 6 da kalıyor 5 e indirmiyor,çare bulunursa lütfen paylaşın.
Şehir içinde çok problem değil ama şehirler arası yollarda bence büyük problem olup bizleri tehlikeye atacaktır.

Geri