Kadjar vites değişim sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Goldman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kadjar vites deişim sorunu

İlginc 1 seneyi devirdik, hic dikkat etmedim rahatsizda etmedi. bende bi kontrol ediyim neymis bu durum. Aklimdaydi unutmustum denemeyi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar merhaba söylemim biraz ilginç olacak ama. manuel vitesli araçlar alın bu sıkıntıdan kurtulun. :sinirli

İlginc 1 seneyi devirdik, hic dikkat etmedim rahatsizda etmedi. bende bi kontrol ediyim neymis bu durum. Aklimdaydi unutmustum denemeyi.

Bu konu kişinin ara kullanım alışkanlığına göre veya sehir içi sehir dışı yaptığı yolculuk oranına göre deişim gösterebilir ben aracı aldım 15 gün sonra bu şikayetle servise gittiğimde bu konuda bir şikayetle karsılaşılmadığını anladım olayın sorunmu yoksa teknik olarak böyle olması gerekiyormuyu bile bilmiyordular birde sanırım 2015 de cıkanlarda bu sorun var 2016 da cıkanlarda yok diye dusunuyorum..

manuel alın diyen kardeş aldık bi kere bunları ne yapalım ..

az önce 444 66 22 aradım müşteri hizmetleri yılın cevabını verdi teknik ekibimiz bu olayı teknik bir sorun olarak algılamıyor dedi sorunu çözemiyoruz dese delikanlıca anlıyacam sorun yok diyerek topu taça atan bir zihniyet var karsımızda ..
kadjar ların bir kısmı bu sorunu yasıyor bir kısmı yasamıyor nedeninini bulmak kendi açılarında oldukça basit ama satılan araçları geri çağımakmı zor ekonomik karsılığımı sıkıntı onu anlamış değilim...

2015 ve 2016 ne biliyim bu yazilimsal bi durum degilmidirki, 2015 de var 2016 da yok gibilerinden. Hem normal hem eco modda denediniz degilmi.

Geri