Kadjar yakıt tuketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan awcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

awcu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1.5 touch manuel aracımi bayiden cikarirken yedek isigi yaniyordu bana 4-5 km bile gitmez en yakin benzinlikten yakitini al dediler yani depoyu bos veriyorlar ilk 1200 km de ( 150 + 100 ) 250 tl yakıt aldım 1115 km de yedek isigi yandi ışık yanık 1186 ya kadar devam ettim sonra tekrar yakıt aldım 250 km şehir içi diğeri balikesir izmir arası klima hep açık dur kalk bayram trafiğinde yani ilk 1200 km 250 tl yaktı yolbilgisayari ortalama 5.0 lt gösteriyor.

yol bilgisayarı tahminimden bile daha isabetli bir sonuç göstermiş. bahsettiğin trafik ve klima da göz önüne alınırsa yakıtı da oldukça iyiymiş. kısmetse ağustosun ilk haftası gibi benim de aracım gelecek bakalım otomatiği ne kadar farklı yakacak.

O cüsseye rağmen çok az yakmış, maşallah diyelim...

1.5 touch manuel aracımi bayiden cikarirken yedek isigi yaniyordu bana 4-5 km bile gitmez en yakin benzinlikten yakitini al dediler yani depoyu bos veriyorlar ilk 1200 km de ( 150 + 100 ) 250 tl yakıt aldım 1115 km de yedek isigi yandi ışık yanık 1186 ya kadar devam ettim sonra tekrar yakıt aldım 250 km şehir içi diğeri balikesir izmir arası klima hep açık dur kalk bayram trafiğinde yani ilk 1200 km 250 tl yaktı yolbilgisayari ortalama 5.0 lt gösteriyor.
yakıt değerleri çok iyi hocam güle güle kullanın kazasız belasız inş....slmlar....

Harbi maşallah yani

Maşallah değer harika [emoji106]🏻

Sent from my iPhone using Tapatalk

Antalya klima devamlı açık halde kullanıyorum dizel otomatik kadjar ortalama şuan 6,3 gösteriyor daha 240 km oldu

O Cusseye 6.3 Lt/100km

bu renault bızımı kekllıyor anlaşmadım gitti :)

Geri