Kadjara Tatil Yok mu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Semavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölge bölge değişiyor bence,,, bazı kadjarcılara sellektör veya korna çalıyorum,,, öküz gibi geçiyorlar yuhhh diyorum :(

Bölge bölge değişiyor bence,,, bazı kadjarcılara sellektör veya korna çalıyorum,,, öküz gibi geçiyorlar yuhhh diyorum :(

Öküzluge örnek olay; Saglik ocagindaki bayan doktorun son model b serisi mercedesi vardi.bi gun doktora," Ar abaniz cok guzelmis mercedes benim de mercedesim var cok rahat araba felan .." dedim.Ne dese begenirsiniz, "Aa o mercedes mi?Ne bileyim iste eşim aldi onu biniyorum." Kahrolduum resmen Allahim neden boylelerine veriyorsun, hic mi gormez insan direksiyondaki yildizida mi farketmedin be kadin.Korktum valla dedim bu kadin ilerde ben grip olunca kansersin felan der.

Hangi bolge halil bey :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hiç tanımadığınız biri sırf Kadjarı var diye selam almıyorsa bizden değildir :)

Açıkçası her sürüşte müziğin sesini yarı seviyede dinlediğimden duymayabilirim ama RFC logosu gördüğümde 4 lü yakıp selam veririm.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öküzluge örnek olay; Saglik ocagindaki bayan doktorun son model b serisi mercedesi vardi.bi gun doktora," Ar abaniz cok guzelmis mercedes benim de mercedesim var cok rahat araba felan .." dedim.Ne dese begenirsiniz, "Aa o mercedes mi?Ne bileyim iste eşim aldi onu biniyorum." Kahrolduum resmen Allahim neden boylelerine veriyorsun, hic mi gormez insan direksiyondaki yildizida mi farketmedin be kadin.Korktum valla dedim bu kadin ilerde ben grip olunca kansersin felan der.
hehehehe

3 ayda istanbul içi 7000 km yaptım , her sabah standart sakin bir yolum var 4 adet görüyorum , 2 laci bir gri bir beyaz, yolum küçükköy, sarıyer arası orman yolu

Valla aynı sekilde ben de sellektor yapıyorum ama pek takan yok. Bir tek Istanbul Avcılarda siyah bir Kadjar'la bu sekilde selamlaşmıştık. Muhtemel bu forumdan bir arkadaştır. :)

Avcilarda benlede denk geldi kirmizi renk, sadece bakis attik gectik :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Araçlarda RFC stickeri olduğunda kimsenin boş geçeceğini sanmıyorum :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu açtıktan sonra yaklaşık 10 gün kadar yine yollardaydım bu defa yalan yok 5-6 kadjar gördüm :)
Ayrıca yanıtları da keyif alarak okudum,teşekkürler :eyv

Kadjar gördüğümde korna çalmak istedim elim kornaya gitmedi...nasıl ama nasıl çalabilirdim ki,onlar kadjar'dı bendeki de bacanağın arabası utandım çalamadım işte :hıh

Son düzenleme:
Geri