Bölge bölge değişiyor bence,,, bazı kadjarcılara sellektör veya korna çalıyorum,,, öküz gibi geçiyorlar yuhhh diyorum 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bölge bölge değişiyor bence,,, bazı kadjarcılara sellektör veya korna çalıyorum,,, öküz gibi geçiyorlar yuhhh diyorum![]()
Bölge bölge değişiyor bence,,, bazı kadjarcılara sellektör veya korna çalıyorum,,, öküz gibi geçiyorlar yuhhh diyorum![]()
Hiç tanımadığınız biri sırf Kadjarı var diye selam almıyorsa bizden değildirBölge bölge değişiyor bence,,, bazı kadjarcılara sellektör veya korna çalıyorum,,, öküz gibi geçiyorlar yuhhh diyorum![]()
heheheheÖküzluge örnek olay; Saglik ocagindaki bayan doktorun son model b serisi mercedesi vardi.bi gun doktora," Ar abaniz cok guzelmis mercedes benim de mercedesim var cok rahat araba felan .." dedim.Ne dese begenirsiniz, "Aa o mercedes mi?Ne bileyim iste eşim aldi onu biniyorum." Kahrolduum resmen Allahim neden boylelerine veriyorsun, hic mi gormez insan direksiyondaki yildizida mi farketmedin be kadin.Korktum valla dedim bu kadin ilerde ben grip olunca kansersin felan der.
Valla aynı sekilde ben de sellektor yapıyorum ama pek takan yok. Bir tek Istanbul Avcılarda siyah bir Kadjar'la bu sekilde selamlaşmıştık. Muhtemel bu forumdan bir arkadaştır.Bölge bölge değişiyor bence,,, bazı kadjarcılara sellektör veya korna çalıyorum,,, öküz gibi geçiyorlar yuhhh diyorum![]()