Kadran kağıdı arıyorum?

adanalı01

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar beyaz renk megane 1 kadran kağıdı bulabilirmiyim ? ayrı satılır mı yoksa kadran komplemi satılıyor ? rxi modellerinde var çok güzel görünüyor :)

9a3764e4.jpg

Bende [MENTION=1482]TRSemih[/MENTION] arkadaşımızın paneli var, izin verir muhtemelen sana göndermeme :)

kardeşim panel dediğin komple kadran mı semih abinin ki sende mi walla çok güzeldi ona özenerek yapıyorum zaten :) :)

Bende @TRSemih arkadaşımızın paneli var, izin verir muhtemelen sana göndermeme :)
[MENTION=1482]TRSemih[/MENTION] abi izin varmı paneli göndermesine cihan arkadaşımızın :)

Elbette kardesim ne demek.

Simdi beyaz zemine donersen sana turuncu ibrelerde lazim olacak :)

http://www.renaultfanclub.com/showthread.php?t=59398

Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

sağolasın abi :) beyaz ibrelerle denim bi olmazsa sölerim abi sana bu aralar masraf çok amortisörlerde değişecek :(

sağolasın abi :) beyaz ibrelerle denim bi olmazsa sölerim abi sana bu aralar masraf çok amortisörlerde değişecek :(

Tabi sen bilirsin. Ama ucret önemli değil, takılma. Olunca gonderirsin.

Tabi sen bilirsin. Ama ucret önemli değil, takılma. Olunca gonderirsin.

tamam abicim sağolasın tekrardan msj atarım sana alacağım zaman :)

İzin çıkmış bize :) Adresini yazarsan pazartesi kargoya verebilirim. Bence de kırmızı ibreleri de al derim, farkı görürsün :)

Kardeşim sadece kağıdını göndermeyi düşünüyorum. Zaten panelin ibre arkalarından söktüğüm oldu. Bir işine yarayacağını sanmıyorum. Ben buna farklı bir kağıt tasarlamayı düşünüyorum zaten :)

Geri