Kango alıcaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asdzxc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asdzxc

Osman SEVİNDİ
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
26 lira paramız var 6 ileri 105 likler nasıl performansı yakıtı v.s konya da yaşıyoruz yakın cevrede satan varsa bakarız :))

6 ileri mi alalım yoksa digerleri daha mı iyidir pek bi bilgim yok uzun yolda 3.8 litre yakarmı ? :D

85 HP daha az yakıyor,dediğin değerleri 105 veya 85 hp ile yakalaman imkansız...

105 lik kongoo alın derim pek bir farkı yok şehir içi yakıtında,şehir dışı yolda 6. vitesin avantajını yaşarsın.1 ay önce 1 depoyla 1100 km yol yaptım 105 lik kangooyla uzun yolda,şaşırttı beni :)

105 lik kongoo alın derim pek bir farkı yok şehir içi yakıtında,şehir dışı yolda 6. vitesin avantajını yaşarsın.1 ay önce 1 depoyla 1100 km yol yaptım 105 lik kangooyla uzun yolda,şaşırttı beni :)
bi depo kaç litre alıyor abi ? bide acaba kaçli süratle gittin ortalama?

bi depo kaç litre alıyor abi ? bide acaba kaçli süratle gittin ortalama?

Bir depo 60 lt alıyor. Ortalama hız olarak da 100-110 dur. diye tahmin ediyorum :)

uzun yola çokca çıkıyorsanız 105 lik 6 vites alın bizim araç 90 lık 5 ileri uzun yola çıktığımda elim vitese gidiyor bir bakıyorum vites 5 deymiş :) ayrıca 105 lik aracın uzun yol tüketimi daha düşük oluyor 6 vitesin avantajı ;)

ne yalan söyleyeyim piyasasını bilmiyorum bilen arkadaşlar olursa yardım edeceklerdir :)

Geri