Merhaba arkadaşlar kitapçıkta bakarken bazı aksesuarlar gördüm. fotoları aşağıda. bu aksesuarları nasıl bulabilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sırf yarın D noktasındaki plastik kaplamayı sökeceğim orda olabilir diyor.
hocam ben 3. Sahibiyim. Yedek anahtar, kitapçık ve file yok. İlk sahibi zamanında kaybolmuş. İstanbula götüreceğim aracı. İstanbulda kartalda Renault çıkmacılarında bulabilir miyim acaba? Birde sizin dediğiniz gibi komple siyah olsa koltuklar güzel olur aslında. Birde direksiyon ve kalorifer kumanda çerçevesi değişti mi tam yeni kasa gibi olur içi.Bize stepneli geldiği için lastik şişirme kiti olmayabilir.
Koltuk arkası tepsileri tek bulabilirmiyiz birde krem olmalı
Siyah buldum ama koltukla almak gerekecekti tek vermedi.Şuda var koltukla alacaktım .Ön iki koltuğu siyah krem alacaktım .Hem koltuk arkası tepsiler olacaktı hem de sağ yolcu koltuğu tam katlanır olacaktı.Bu çok güzel çünkü uzun yüklerde ön koltuk engel oluyor .2011 mart sonrası sağ yolcu koltuğu tam katlanıyor.Ama 300-400 fiyat söyleyince bıraktım.Ön arka hepsini 500Tl gibi fiyat vermişti sonra ne gerek var diyip bırakmıştım.
Çıkmacılarda bütün kangoolar oluyor.Yani aracın heryeri sağlam daha parçalanmamış o şekilde satıyorlar.Benim gördüğümde hava yastıkları patlamamış heryeri sağlamdı .İzmirde stadyum durağının altında vardı.
Bagaj filesi 2009 dan beri standart.Aracınızda olması gerek yoksa satın aldığınız kişi söküp unutmuş olabilir.
Attım Hayırlı olsunKullanma kilavuzu pdf mi. Mumkunse bana da atabilirmisiniz?
e.serkus@hotmail.com
Attım Hayırlı olsun