• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Kangoo 2 Orjinal Gündüz Led çalışması

mehmet_ozturk05

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Daha öncede park ampüllerinin bulunduğu yere çift duylu gündüz ledi yapmıştık, bugün de çinden çifti 3$ 'a satın alınan gündüz ledlerini montajını tamamladık.

Aq1lGz.jpg
[/URL][/IMG]

Mehmet abii o ledleri nerden temin ettin abi bağlaması zor mu ne kadara mal oldu kaç gündür bunu arıyorum abi ????

yakışıklı olmuş.

Yakışmış güle güle kullan kardeşim...:eyv

Eyvallah çok saolun. Çok iyi bir işçilikle çalışmayı tamamladım.

Mehmet abii o ledleri nerden temin ettin abi bağlaması zor mu ne kadara mal oldu kaç gündür bunu arıyorum abi ????

Muratcanım işin aslı şu şekilde . İlk önce gündüz farlarını röle tesisatı ile hazırlamak gerek yani ön parklardan başladık işe . İlk önce 26 dolara çift duylu hem park hem gündüz led lambaları aldık. Daha öncede forumda yapılmıştı bu çalışma. Bende ona istinaden tesisatını oluşturdum. Ardın dan çifti 3 dolar karşılığında bu 17 cm lik ledleri aldım. Daha önce de yaptığım tesisattan ek almak suretiyle bu ledleri taktım gayette şık durdu. Bu çalışmanın hiç yasağı yok gayet serbest .

Muratcanım işin aslı şu şekilde . İlk önce gündüz farlarını röle tesisatı ile hazırlamak gerek yani ön parklardan başladık işe . İlk önce 26 dolara çift duylu hem park hem gündüz led lambaları aldık. Daha öncede forumda yapılmıştı bu çalışma. Bende ona istinaden tesisatını oluşturdum. Ardın dan çifti 3 dolar karşılığında bu 17 cm lik ledleri aldım. Daha önce de yaptığım tesisattan ek almak suretiyle bu ledleri taktım gayette şık durdu. Bu çalışmanın hiç yasağı yok gayet serbest .
Anladım mehmet abim saol teşekkür ederim kazasız belasız :) imzaya da ekleyelim abi bunları :))

Hayırlı olsun mehmetim on numara olmuş kardeşim, güle güle kullan [emoji106]🏻

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eyvallah çok saolun. Servet abim saolsun bunu aklımıza soktu yaptık.

Geri