Kangoo Anahtar Kaplama

anlyldrm

Anıl YILDIRIM, T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Rfc Ailesine katılalı henüz bir ay olmadı ama ufak da olsa bir şeyler yapıp paylaşmak istedim ve aranıza yeni katılan VL Kangoo'nun anahtarını kapladım. Malum emeklemeden koşulmaz hehe Ufak ufak başlıyoruz aracı RFC lileştirmeyereno:):)
Ekli dosyayı görüntüle 10312Ekli dosyayı görüntüle 10313Ekli dosyayı görüntüle 10314Ekli dosyayı görüntüle 10315Ekli dosyayı görüntüle 10316

Emeğine sağlık güzel olmuş..:eyv
Bu anahtarlar garip geliyor gözüme bizimkilerde üç tuş var..

Emeğine sağlık güzel olmuş..:eyv
Bu anahtarlar garip geliyor gözüme bizimkilerde üç tuş var..

Sağol abi dediğinde haklısın bana da sizin tip anahtarlar ilk gördüğümde garip gelmişti yaza doğru senden aldığım taktikler ile farlara da bi el atıcaz inşallah:)

Emeğine sağlık kardeşim,bende kaplamıştım zamanında ama düğmelerle birlikte kaplıydı,renk tercihini tekrar gözden geçir bence...:eyv

güzel olmuş elinize sağlık gayet hoş duruyor :eyv

kirmizi hos durmamis bence :) yaptigin is guzel ama renk secimin yanlis gibi :) onun yerine carbon gibi bisey yapabilirdin veya mat siyahi bozma derim :)

Teşekkür ederim abilerim. Renk tercihimin yanlış olduğunu bende bu sabah anahtarı kontak üzerinde görünce anladım siyahların arasında parlak kırmızı biraz cırtlak durdu karbon kaplama alıp değiştircem rengi haklısınız...:)

Son düzenleme:
Değişik olmuş

ustanın kapladığı renk carbon şeklinde olsa inan çok tarz olurmuş bence de renk sadece biraz iddialı yoksa güzel işcilik :eyv

ustanın kapladığı renk carbon şeklinde olsa inan çok tarz olurmuş bence de renk sadece biraz iddialı yoksa güzel işcilik :eyv
teşekkür ederim sağolun

Geri