Maşallah
bizim araç 100'leri göremeden gitcek gibi elden 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ecza deposunun araçları malumdur bende biliyorum 900.000 yapmış yeter artık onun emeklılıgı geldi Maşallah daha ne olsunbi ecza deposunda panelvan kangoo vardı 900.000 de tabi gitmiyodu artık o ayrı da motor yaptırdılar tat vermedi sattılar![]()
bi ecza deposunda panelvan kangoo vardı 900.000 de tabi gitmiyodu artık o ayrı da motor yaptırdılar tat vermedi sattılar![]()
Abim değerli tavsiyelerin için teşekkurler aradakı farkı çok iyi anlatmışsın2004 yılında Şirketimize 4 adet 65 bg Kangoo aldık. 2007 yılı nisan ayında yeniledik. Sattıklarım araçların en az kilometre olanı 380.k civarında idi. 2007 yılında 3 adet 80 bg, 1 adet 65 bg Kangoo aldık. İlk havlu atan 245.k daki benim aracım oldu. Sattıklarım ile aynı bakım sistemini kullanmama rağmen daha erken motor bitmesi sadece yakıt kaynaklı. Eskileri Euro diesel ile kullandık. Mevcut araçları hep Kırsal motorin ile kullandık. Aradaki yakıt fiyatı farkı ile şu an 3 adet sıfır motor alabilirim. Bu neden ile araçların motor sıkıntıları baş göstermeden elden çıkarmaya başladım. Benim gibi yılda 100.k civarında gezinmiyenlerin kat'i surette Euro yakıttan şaşmamasını tavsiye ederim.