Kapı Altı Logo ve Kolçak :P

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErCaN93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ErCaN93

Ercan KUZU
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Fluence'me Kolçak ve Kapı Altı Logo Yapışkanlı 2 çift Siparişini Verdim, Bir Çift Bana Bir Çift Mertmod Talip Beye Göndeririyor. Bakalım Renault Sembolu Yerine :r:f:c Sembolunu Yapabilirse Sizlerle Paylaşacağım :)

Hayırlısı olsun kardeşim, uygulamalarının fotoğraflarını bekliyoruz...

hayırlı olsun Kardeşim hayallerine koşuyorsun adım adım =) uygula at resimleri bakalım bide ücret konusuna da değin bi ara

Hayallerime Tek Tek Gidiyorumda, Murat Abi Hevesimi Kaçırdı hehe
Şuanlık Sadece Kolçak Uygulamasını Yapabilirim , Çünkü Kapı Altı Logoyu MertMod Talip Bey Özel Olarak Tasarlıyacak. Makineleri Delmelilere Göre Ayarlı Yapıştırmalıların Boyutları Değişik Olduğundan Biraz Zaman Alacakmış . Bekleyip Görecez .
Fiyat'ıda 40tl Tek Çiftinin Ama Merceğin Fiyatını Talip Bey'den Alacağız Sanırım 20-30 Arası... Tabi Bi RFC İndirimi Sağlıyabilir :)

Son düzenleme:
Hayırlı Uğurlu olsun Talip bey'ede itinalı çalışmasından dolayı teşekkürler

Ercan ım ben ne yaptım sana kardeşim :) Babanla dönüşte yanımdan geçtiniz hatta geçtiniz.bişe beni.:))

Ercan ım ben ne yaptım sana kardeşim :) Babanla dönüşte yanımdan geçtiniz hatta geçtiniz.bişe beni.:))

Hiç uğraşasım gelmiyor abide Arabayı satarken söküp diğer araca takılabilecek ürünleri alıyorum

Ürün Elime Ulaştı Kolçağı Taktım Bir Takım Kapı Altı Logoyuda Sanayide Bağlatacağım Akşam Üstüne Doğru Şimdiki Resim Bu :) Kolçağıda Birazdan Çeker Atarım Su Gibi Oldum 10dk Da
jzg6jn.jpg

​Hadi bakalım hayırlı olsun..

rY5NaB.png

Geri