Kapı altının çamur olmasından yakınanlar uygulayabilir

onurkan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
:eyv özellikle inip binerken aracın kapısını her açtığımda karşılaştığım görüntünün rahatsızlık vermesi sonucu yaptım şuan çok temiz ve orjinal

11527d1370590250-kapi-altinin-camur-olmasindan-yakinanlar-uygulayabilir-r1.jpg

11528d1370590255-kapi-altinin-camur-olmasindan-yakinanlar-uygulayabilir-r2.jpg

Emeğinize sağlık:eyv

pratik bir düşünce

Emeğinize sağlık ;)

Çok akıllıca...:eyv

emeğine, fikrine sağlık. kısa yoldan haledilmiş bir uygulama:eyv yakında araçlar fabrikadan böyle çıkarsa hiç şaşmam:) hızlanınca ses filan yaptımı deneme şansın oldumu hiç?

gayet güzel ve pratik :eyv elinize sağlık

emeğine, fikrine sağlık. kısa yoldan haledilmiş bir uygulama:eyv yakında araçlar fabrikadan böyle çıkarsa hiç şaşmam:) hızlanınca ses filan yaptımı deneme şansın oldumu hiç?

inanırmısın yaptıktan sora usta arkadaşlarda yakında fluence böyle çıkar dediler bi önceki resimlerde yandan görüntüsünü paylaşmıştım zaten gözükmüyo yan koruma çıtasının altında kalıyo orjinal gibi 10 gündür böyle kullanıyorum tozdan kirden aracı kurtardım içinde gibiydi sanki çamur rahatsızlık duyuyordum hiç bi problem teşkil etmedi zaten aracın hiç bir yerine zarar vermeden altta yeri var fitili takıyorsunuz maksat oraya uygun fitil bulmakta küçük iş görmez büyük olunca kapı kasma yapar kapanmaz yada maşpiyere zarar verebilir yaptığımdan ben çok memnun kaldım kapı dazen tok kapanıyordu daha da bi toklaştı

inanırmısın yaptıktan sora usta arkadaşlarda yakında fluence böyle çıkar dediler bi önceki resimlerde yandan görüntüsünü paylaşmıştım zaten gözükmüyo yan koruma çıtasının altında kalıyo orjinal gibi 10 gündür böyle kullanıyorum tozdan kirden aracı kurtardım içinde gibiydi sanki çamur rahatsızlık duyuyordum hiç bi problem teşkil etmedi zaten aracın hiç bir yerine zarar vermeden altta yeri var fitili takıyorsunuz maksat oraya uygun fitil bulmakta küçük iş görmez büyük olunca kapı kasma yapar kapanmaz yada maşpiyere zarar verebilir yaptığımdan ben çok memnun kaldım kapı dazen tok kapanıyordu daha da bi toklaştı

çok teşekkür ederiz bilgiler için onur. fitili nereden buldun ve hangi araca ait bu taktığın filit. temin etmek isteyen arkadaşlara kolaylık olur bilgiler.:eyv

hayırlı olsun faydalı bir uygulama olmuş. benim aracımda orjinalinde var.1.5 dcı executıve. önceki 1.2 clio aracımda yoktu.

Geri