Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleyküm arkadaşlar yeni megane 3 alacağım inşallah nasipse yanlız ufak detaylara takılıyorum kapı direğindeki folyo soyulmuş onu nasıl yaptırabilirim ? Mümkünmüdür koyu cam filmi yapılabilirmi yada kaplama???şimdiden teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mutlaka bulursunuz piyasada. Hatta tavsiyem bu işi adam akıllı yapan kaplamacilara gidip araçtaki tüm o kaplamaları söküp daha kalını ile kaplatın. Araç üzerindekiler çok ince ve çok kolay deforme oluyor.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
Mutlaka bulursunuz piyasada. Hatta tavsiyem bu işi adam akıllı yapan kaplamacilara gidip araçtaki tüm o kaplamaları söküp daha kalını ile kaplatın. Araç üzerindekiler çok ince ve çok kolay deforme oluyor.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
Teşekkür ederim kaplama derken nasıl bir rakam çıkar karşımıza ?aracı daha almadım haftaya salı alıcam inş bu tarz ufak şeyleri halletmeyi düşünüyorum.. dediğiniz kaplamacılar reklamcı gibi yerlermi acaba ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi