Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kubilay kardeş Bilgileriniz için teşekkür ederim. Benim aracımda eller serbest özelliği yok pek donanımlı bir araç değil anlayacağın megan 3 busines bu sorun mu? onu da anlamıi değilim fakat ilk zamanlar dışarıdan eve geldiğimde kendiliğinden bir süre sonra kaptıyor du şu an için böyle bir uygulaması yok.. yani anlayacağın benim araç biraz kafasına göre takılıyor sanırım...teşekkürler
Kubilay kardeş Bilgileriniz için teşekkür ederim. Benim aracımda eller serbest özelliği yok pek donanımlı bir araç değil anlayacağın megan 3 busines bu sorun mu? onu da anlamıi değilim fakat ilk zamanlar dışarıdan eve geldiğimde kendiliğinden bir süre sonra kaptıyor du şu an için böyle bir uygulaması yok.. yani anlayacağın benim araç biraz kafasına göre takılıyor sanırım...teşekkürler
Araciniz en bos donanima sahip soylediginiz gibi eller serbest ozellgi yok
şoyle bir durum basiniza gelmis araci actiktan sonra hicbir kapiyi yada bagaji acmadiginiz an arac belli bir sn sonra kendini otomatik kitler musait bir anda deneyin sizde goreceksiniz
benim duster ın da kafası kıyak o yönden neden derseniz yanındaysam dalsam biriyle konuşmaya bi bakmışım kitlemiş ama yok unutup ayrılsam yanından kitlemiyor arada kerata oda kafası gzel geziyor