Kapılar otomatik açılmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan No Mercy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

No Mercy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar araca yaklaştığımda kapılar otomatik açılıyordu fakat iki gündür açılmıyor yardım rica ediyorum

Arkadaşlar araca yaklaştığımda kapılar otomatik açılıyordu fakat iki gündür açılmıyor yardım rica ediyorum
merhaba, muhtemelen ayarlar kısmından off/kapalı hale getirmişsinizdir. araca binince ayarlara girin orada seçeneklerden açın

On konumda fakat sorun devam ediyor. Bugün aslında servisteydim böyle bir özellik yok dediler aldığımdan beri aktifti. Far değişimi için gittikten sonra oldu. Şöyle bir şey dikkatimi çekti seçili olan kullanıcı profilinin üzerinde kilit var sizlerde böyle mi? Kiliti bir türlü kaldıramadı kaldıramadım. Birde r link toolbax ı profil oluşturduktan sonra kurmaya vaktim olmadı bunla ilgili olabilirmi

Captur kullanmıştım ama Renault’da yanlış olmasın uzaklaşın kilitliyor fakat yaklaşınca açmıyordu ben kapı kolundaki düğmeye basıp acıyordum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20 günlük araç aldığımızdan beri yanına yaklaşınca düğmeye dokunmadan açılıyordu. Fakat garantiden far değişimi yapıldı sonrasında açılmamaya başlandı.

20 günlük araç aldığımızdan beri yanına yaklaşınca düğmeye dokunmadan açılıyordu. Fakat garantiden far değişimi yapıldı sonrasında açılmamaya başlandı.

Sistem değişmiş o zaman. Yazılımla alakalı bir durum olabilir diyeceğim ama far ile yazılım ne alaka. Far değişimi sonrası aracın güncellemesi varsa o esnada resetlenmis de olabilir. Siz araç menü ayarlarını iyice bu kurcalayın. Bir de kitapçığa bu bakın bahsettiğiniz gibi çalışıyorsa mutlaka tanımı vardır.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri