Karyola Gıcırtısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan son24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

son24

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar özellikle soğuk havalarda ve kışın aracımın arka tarafından karyola gıcırtısına benzer sesler geliyor araç ısındığında ise sesler kesiliyor. Servise gittiğimde ise yaklaşık 6-7 km uzaklıkta olduğu için araç ısınıyor ve ses kesiliyor servise bir türlü bu sesi duyuramadım aracında böyle ses olupta yaptıran var mı ?
Ayrıca bluetooth konuşma yeri yani dikiz aynasının oradaki bölümden cızırtı sesi geliyor servis normal diyip ilgilenmiyor ne yapabilirim ? Ve araçta çok fazla rüzgar sesi ve yol sesi var önceden ıslık şeklindeydi servis yaptı şuan rüzgar sesi ve yol sesi var bununla ilgili napabilirim ? Servis her sese normal diyerek geçiştiriyor napabilirim.

Bu konu tam gmc ve bambam11 arkadaşlarımıza göre. Birazdan konuyla ilgili sunum yaparlar. :eyv

ya şu rüzgar sorununu çok merak ediyorum.. o karyola gıcırtısı yaylardan geliyordur. öyle bir gıcırtı başka birşeyden yapmaz diye düşünüyorum.dikiz aynası cızırtısı bendede geliyordu. silikon sprey ile çözdüm..

Viraj demir lastikleri ve bagaj takozlarını değiştirt garantiden kardeşim ses kesilir

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar özellikle soğuk havalarda ve kışın aracımın arka tarafından karyola gıcırtısına benzer sesler geliyor araç ısındığında ise sesler kesiliyor. Servise gittiğimde ise yaklaşık 6-7 km uzaklıkta olduğu için araç ısınıyor ve ses kesiliyor servise bir türlü bu sesi duyuramadım aracında böyle ses olupta yaptıran var mı ?
Ayrıca bluetooth konuşma yeri yani dikiz aynasının oradaki bölümden cızırtı sesi geliyor servis normal diyip ilgilenmiyor ne yapabilirim ? Ve araçta çok fazla rüzgar sesi ve yol sesi var önceden ıslık şeklindeydi servis yaptı şuan rüzgar sesi ve yol sesi var bununla ilgili napabilirim ? Servis her sese normal diyerek geçiştiriyor napabilirim.

Hoşgeldiniz.Forum kuralları gereği kendinizi
http://www.renaultfanclub.com/renault-fan-club-uye-tanitimlari/14651-uye-tanitim-formu.html
linkindeki tanıtım formuna göre tanıtırsanız memnun oluruz..
Keyifli ve faydalı forumlar dilerim..

off sen bıde capraz zemınden gec bakalım sanarsın 90 model arac seslerı o zmn gor :)

Geri