Kış lastiği..

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erh0606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erh0606

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Mar 2013
Mesajlar
49
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar, lastık ebadım 195 55 16 bu ebatta lastık almasam 205 60 16 alsam bı sıkıntı teskıl edermı..ayrıca marka olarak tavsıyelerınızı rıca edıyorum.tesekkurler
 
Ben Lassa Snoways 205 60 16'' lastiklerimi aldım. Sorun teşkil etmeyeceğini söylediler. Daha önceki arabamda da bu marka lastikleri kullanmış ve memnun kalmıştım. Ama bu kişiden kişiye ve yaşadığınız şehrin doğa şartlarına göre değişebilir. Siz en iyisi bir uzmanla görüşün.
 
tesekkurler
 
​Lassa Snoways Era Gayet Başarılı Bir Kış Lastiği Kullanıyorum Memmunum
 
60 mış demek Yanak açısı demek lastik içinde mıcheline den başkasını önermem :)
 

Bence kış lastiğinin genişlik ebatını büyütme 205 i 195 düşürebilirsin ama 195 i 205 e yükseltme
 
5 sene Goodyear kullandım bunun 4 yılıyı UltraGrip7 son 1 yılda UltraGrip8 çenvremde benim dışımda da çok kullanan ve gayet başarılı, ölçülere gelince mümkünse aynı ölçülerde bak kış lastiğinde genişletmesen daha iyi ayrıca illa 205 alacaksa da yanağıda 60 alma 55 kalsın yani ilk tercihin 195/55/R16 yoksa 205/55/R16 olmalı.
 
Bbence orjinal al kış lastiğini kış lastiğinde taban genişletmenin bi mantığı yok kullanacağın şehirde sürekli kar yoksa aracı aşırı yorarsın7 derece üstünde çok farkediliyor aracı yorduğu erzurumda ikamet ediyorum buna istinaden söylüyorum burada goodyear mişlen ve lassa yoğunlukta bulunduğun şehre göre tercih et lastikçilere çevrene danış soruştur bence kazasız belasız sürüşler :)
 
Birde kışlık lastiklerde havayı 2 psi fazla vurmakta fayda var der lastikçiler bilgin olsun sen yine araştır
 
düşünceleriniz için çok teşekkürler az cok netleştim
 
Geri
Üst