21 Kas 2012 #11 BassA380 Başar ORAN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Eki 2012 Mesajlar 263 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Hayırlı olsun valla ben bir süre daha dayanmaya çalışacağım bakalım istanbulda yazdan kalma havalar yaşıyoruz =)
Hayırlı olsun valla ben bir süre daha dayanmaya çalışacağım bakalım istanbulda yazdan kalma havalar yaşıyoruz =)
21 Kas 2012 Konuyu Başlatan #12 Selo61 Selim--TRABZON, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,009 Tepkime puanı 10 Puanları 0 BassA380' Alıntı: Hayırlı olsun valla ben bir süre daha dayanmaya çalışacağım bakalım istanbulda yazdan kalma havalar yaşıyoruz =) Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim,elbette soğuyacaktır hava 4TT4CK4N' Alıntı: Hayırlı olsun, bu hafta sonuda ben taktırırım.. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah,sağolasın
BassA380' Alıntı: Hayırlı olsun valla ben bir süre daha dayanmaya çalışacağım bakalım istanbulda yazdan kalma havalar yaşıyoruz =) Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim,elbette soğuyacaktır hava 4TT4CK4N' Alıntı: Hayırlı olsun, bu hafta sonuda ben taktırırım.. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah,sağolasın