9 May 2011 #21 ApSUVai Bilgi Girilmemiş en baştaki gif harika mekan harika çekimler sizler harikasiniz buluşma denince referans ankara ekibi yani o kadar
en baştaki gif harika mekan harika çekimler sizler harikasiniz buluşma denince referans ankara ekibi yani o kadar
9 May 2011 #22 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 Emre gif e baktıkça gülüyorum,şimdi müşteri geldi tuhaf tuhaf bakıyor bana...hehe
9 May 2011 Konuyu Başlatan #23 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Emre gif e baktıkça gülüyorum,şimdi müşteri geldi tuhaf tuhaf bakıyor bana...hehe Genişletmek için tıkla ... Müşterine karşı mahçup olma Üstad,Onada göster
*USTA' Alıntı: Emre gif e baktıkça gülüyorum,şimdi müşteri geldi tuhaf tuhaf bakıyor bana...hehe Genişletmek için tıkla ... Müşterine karşı mahçup olma Üstad,Onada göster
9 May 2011 #24 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 onur2ran' Alıntı: Müşterine karşı mahçup olma Üstad,Onada göster Genişletmek için tıkla ... Üye olmadan linkleri göremezler...
onur2ran' Alıntı: Müşterine karşı mahçup olma Üstad,Onada göster Genişletmek için tıkla ... Üye olmadan linkleri göremezler...
9 May 2011 Konuyu Başlatan #25 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Üye olmadan linkleri göremezler... Genişletmek için tıkla ... O da doğru ya...
9 May 2011 #26 ApSUVai Bilgi Girilmemiş *USTA' Alıntı: Üye olmadan linkleri göremezler... Genişletmek için tıkla ... hehe hehe hehe
9 May 2011 #27 excoupe Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Nis 2011 Mesajlar 1,183 Tepkime puanı 24 Puanları 0 orada çaktırmak istemedimde, en sondaki çay çok kötüydü, sıcaksuyu kahverengiye boya getir misali.. ona rağmen 2. bardağıda içtik ya hehe
orada çaktırmak istemedimde, en sondaki çay çok kötüydü, sıcaksuyu kahverengiye boya getir misali.. ona rağmen 2. bardağıda içtik ya hehe
9 May 2011 #28 Dream + Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Kas 2010 Mesajlar 138 Tepkime puanı 0 Puanları 0 excoupe' Alıntı: orada çaktırmak istemedimde, en sondaki çay çok kötüydü, sıcaksuyu kahverengiye boya getir misali.. ona rağmen 2. bardağıda içtik ya hehe Genişletmek için tıkla ... biz niye içmedik sandın komutanım bir dahakine semaver şart, bunu bilir bunu söylerim.
excoupe' Alıntı: orada çaktırmak istemedimde, en sondaki çay çok kötüydü, sıcaksuyu kahverengiye boya getir misali.. ona rağmen 2. bardağıda içtik ya hehe Genişletmek için tıkla ... biz niye içmedik sandın komutanım bir dahakine semaver şart, bunu bilir bunu söylerim.
9 May 2011 #29 16-UğUR-55 Uğur Kaymak, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 2,572 Tepkime puanı 2 Puanları 0 maşallah maşallah. İnşallah bu hafta sonu bursada hava güzel olur Şimdiki tahminler biraz karışık görünüyor
maşallah maşallah. İnşallah bu hafta sonu bursada hava güzel olur Şimdiki tahminler biraz karışık görünüyor
9 May 2011 Konuyu Başlatan #30 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 Dream +' Alıntı: biz niye içmedik sandın komutanım bir dahakine semaver şart, bunu bilir bunu söylerim. Genişletmek için tıkla ... ''kullan at'' semaver bulmalı
Dream +' Alıntı: biz niye içmedik sandın komutanım bir dahakine semaver şart, bunu bilir bunu söylerim. Genişletmek için tıkla ... ''kullan at'' semaver bulmalı