Kızım önce yıkandı, sonra motorunu açtık..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın...

90Hp'nin 200ü görceği kanatindeyim bizim araba 180 yapıyorsa bu 200 olur

pırıl pırıl hep böyle kalması dileğiyle...

Maşallah

Hız Yaparak Mı Motor Acılacak İlginc Aman Dikkat Yüksek Hızlar Tehlikeli Sonuçlar Doğurur

tertemiz çok güzel araba renkden dolayı çok kir gösteriyordur fakat çok güzel renk... kazasız belasız kullanın :eyv

Hız Yaparak Mı Motor Acılacak İlginc Aman Dikkat Yüksek Hızlar Tehlikeli Sonuçlar Doğurur

yanlış anlamayınız kinaye veya size karşı fikir söylemek olarak yazmıyorum bunu önceden yanlış anlaşılmayı engellemek istedim... şimdi sorum şu ben bildim bileli hız ile motor açmaktan bahsederler fakat muğla merkez ve civarlarında bu yöntemi uygulamak zor aracımda 12bini devirdi biraz zorlamanın zamanı geldi 10bini geçmesini beklememizi söylemişlerdi serviste,farklı bir yöntemi var mıdır acaba ? muğla merkezde bu kadar hızı göremem en yakın izmir'e gidip gelmem lazım otobana çıkmak için...

maşallah kazasız belasız sürüşler. kabaca hesap yaparsak 3500 devirde 160 ise 4500 devirde 200 olur diye tahmin ediyorum yani benim aracım 5 viteste her 250 devirde 10 km hızlanıor megandada hemen hemen ona yakındır :) ama depo o kadar dolu gezmeyin ağırlık yapar :D

Bayan üyeler bizleri solladı maşallah :eyv

Geri