• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Kör Nokta ve Tuş Takımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dreamon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dreamon

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Merhaba

Geçen günlerde Ankara'da yaşanan eksi 10 derecelik hava şartlarında sonra aracımda iki farklı sorun gözlemledim. Birincisi sağ taraf kör noktanın çalışmaması. Sol taraf aktif ve çalışır durumda. Sistemle ilgili herhangi bir uyarı ya da hata bulunmamakta. Bununla birlikte bir önceki gün hiçbir sorun bulunmazken eksi 10 dereceleri gördüğü günü sabahında ön panel tuş takımında kabarmalar meydana gelmiş. Bununla ilgili bir görseli ekliyorum. Bu iki durumda sert hava koşullarından sonra meydana geldi. Bu durumlarla ilgili servise başvuru yapılacak ama öncesinde konuyla ilgili bu tarz bir sorun başına gelen var mı acaba? Önerileriniz nedir?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-01-03 at 16.21.07 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-01-03 at 16.21.07 (1).webp
    54.7 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba

Geçen günlerde Ankara'da yaşanan eksi 10 derecelik hava şartlarında sonra aracımda iki farklı sorun gözlemledim. Birincisi sağ taraf kör noktanın çalışmaması. Sol taraf aktif ve çalışır durumda. Sistemle ilgili herhangi bir uyarı ya da hata bulunmamakta. Bununla birlikte bir önceki gün hiçbir sorun bulunmazken eksi 10 dereceleri gördüğü günü sabahında ön panel tuş takımında kabarmalar meydana gelmiş. Bununla ilgili bir görseli ekliyorum. Bu iki durumda sert hava koşullarından sonra meydana geldi. Bu durumlarla ilgili servise başvuru yapılacak ama öncesinde konuyla ilgili bu tarz bir sorun başına gelen var mı acaba? Önerileriniz nedir?
Merhabalar aynı sorun bendede oldu . Aracım 2024 Captur . Bugün servise kayıt açtırdım . Geçen hafta aynı sorundan açılan servis kaydına kullanıcı hatası denmiş bende cevap bekliyorum . Servis kaydı açtıran ne kadar çok olursa kullanıcı hatası olmadığını anlarlar

Ekli dosyalar

• IMG_9A1976AE-5EA7-41FF-AA14-92C0E31F22D8.webp
    IMG_9A1976AE-5EA7-41FF-AA14-92C0E31F22D8.webp
    191.2 KB · Görüntüleme: 52
Geri