Kuğumun Fotoğrafları ( Clio 4 )

maşallah ...

varsın arka cam manuel olsun gökhan kardeşim.. en büyük derdimiz bu olsun :) ne demişler önce SAĞLIK.

abi boşver camı sana bi şey olmasın :) orjinali de böyle görünüyormus demekki bizde kırmızı dekor paketi ile çıtalar var ya orjinalini merak etmiştim. abi bi de bana pm ile nasıl resim yükleyeceğimi anlatman mümkün mü zahmet olmazsa bende yükleyeyim.

gökhan kardeşim p.m attım sana .. umarım yardımcı olur açıklamam..

maşallahhh , güzel araç , kaza bela göstermesin Allah .. ;)

gökhan kardeşim p.m attım sana .. umarım yardımcı olur açıklamam..
abi anladım dediğini tmmdır çok sagol yarın bende çekip resimlerini koyayım foruma kırmızılarla renklendirilmiş beyaz güvercinimin resmini :)

Çok güzel :) Maşallah Allah kazasız belasız binmek nasip etsin tekerine taş dokunmasın :)

Maşallah bomba gibi, içini temizlemeside zor olur bunun,heryeri parıl parıl,parmak izi bırakmaya çok müsait heryeri.Allah yardımcın olsun :) kazasız belasız

çok haklısın.. zaten o piyano black kısımlar zamanla bol bol çizilecektir.. bakımı zor oluyor bu tarz kaplamanın.. bile bile aldık gerçi :)

çok haklısın.. zaten o piyano black kısımlar zamanla bol bol çizilecektir.. bakımı zor oluyor bu tarz kaplamanın.. bile bile aldık gerçi :)
vala abi night&day de kaçtık clio 4 de gene yakalandık piano blacklere sorma :)

Birde ben olsam anında 17 inç beyaz kırmızı jantları takardım bu renk ve bu araca.birde öğrenmek isteyen arkadaşlarda vardır muhakkak : müzik sistemi nasıl? Bass reflex olayı dedikleri kadar varmı? Karşılaştırmayı bizim düttürü kangoo, megane vs... orjinal müzik sistemleri ile yaparsan sevinirim :)

Geri