Kuğumun Fotoğrafları ( Clio 4 )

Birde ben olsam anında 17 inç beyaz kırmızı jantları takardım bu renk ve bu araca.birde öğrenmek isteyen arkadaşlarda vardır muhakkak : müzik sistemi nasıl? Bass reflex olayı dedikleri kadar varmı? Karşılaştırmayı bizim düttürü kangoo, megane vs... orjinal müzik sistemleri ile yaparsan sevinirim :)
17 jantlar daha tr ye gelmemiş maalesef gelince de 4 jant epey para ister bu servis bence bu arada konu hakkında benimde bilgim var diye daldım konuya [MENTION=13164]edo[/MENTION] abi sana saygısızlık etmem istemem yani.

17 jant hiç düşünmedim. 16 yeterli benim için.. 16 jantların görüntüsü de fena değil.. aslında aynı jantın siyahını alacaktım son anda vazgeçtim.. bu şekilde aldım.. icon baz donanım aldım yani.
ses sistemine gelince ne iyi ne kötü diyebilirim.. ama daha kaliteli bir şey bekliyordum ben.. 4 hoparlör var aracımda.. öyle ahım şahım bir ses performansı malesef ki yok.. yani her aracın müzik sistemini bilmiyorum tabi ki .. hyundai era aracımızda var mesela.. ondan çok da bir farkını göremedim açıkçası.. ya ben beklentilerimi fazla tuttum ya da sıradan bir sistem yapmışlar.

17 jant hiç düşünmedim. 16 yeterli benim için.. 16 jantların görüntüsü de fena değil.. aslında aynı jantın siyahını alacaktım son anda vazgeçtim.. bu şekilde aldım.. icon baz donanım aldım yani.
ses sistemine gelince ne iyi ne kötü diyebilirim.. ama daha kaliteli bir şey bekliyordum ben.. 4 hoparlör var aracımda.. öyle ahım şahım bir ses performansı malesef ki yok.. yani her aracın müzik sistemini bilmiyorum tabi ki .. hyundai era aracımızda var mesela.. ondan çok da bir farkını göremedim açıkçası.. ya ben beklentilerimi fazla tuttum ya da sıradan bir sistem yapmışlar.

abi 4 değil ya 6 ya da 8 hoparlör var diye biliyorum ben . ön camın altında da var 2 tane arka da var mı yok mu tam bilmiyorum emin misin 4 olduguna?

4 tane kolon harici bişi görmedim ben.. iki tane ön kapı da iki tane arka kapıda başka bir yere kolon gizledilerde benim mi haberim yok :)))

4 tane kolon harici bişi görmedim ben.. iki tane ön kapı da iki tane arka kapıda başka bir yere kolon gizledilerde benim mi haberim yok :)))
ön cam ile aynaların hizasına içerden bak orda 2 tane ufak hoparlör daha olması lazım tam tarif edebildim mi bilmiyorum ama oralara bak işte:)

​Maşallah:eyvKazasız belasız güzel günlerde keyifle kullanmanız dileğiyle:eyv

Maşallah araç çok güzel geçen test sürüşüne gittim sevdim stabil seri bir araç güle güle kullanın

Maşallah,kazasız belasız günlerde kullanın.

maaşallah Allah kaza belas vermesin, tam istediğim renk istediğim tip ama ben 0.9 cuyum :D güle güle kullanın 41 kere maaşallah :eyv

tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.. Allah hepinize herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah.

Geri