hoş olmuş güle güle kullanmalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim beyler...
Haydar başkan XL yük tipi diye almadım,beni bilirsin şimdiye kadar yük tipi lastik takmadım F e...![]()
Arac Kamyonet Haliylen Güclendirilmiş Lastik Kullanılması Daha Uygun Sen Bilirsin Yinede
XL Demek Yük Tipi Demek Değildir Güclendirilmiş Yanak Ve Taban Tellerine Sahip Kaucuk Oranı Biraz Daha Fazla Olan Demektir
Bilincsiz Lastikciler XL Yi Bilmemesinden Kaynaklanıyor
Lastiklerin yumuşak olduğu ve üzerindeki Yokohama Advanlardan daha konforlu olduğu kesin başkan,araçta yük taşımadığım için bana konfor daha önemli geliyor,XL tipi daha sert dediler,bilinçsiz lastikçinin yalancısıyım...
Arac Kamyonet Haliylen Güclendirilmiş Lastik Kullanılması Daha Uygun Sen Bilirsin Yinede
XL Demek Yük Tipi Demek Değildir Güclendirilmiş Yanak Ve Taban Tellerine Sahip Kaucuk Oranı Biraz Daha Fazla Olan Demektir
Bilincsiz Lastikciler XL Yi Bilmemesinden Kaynaklanıyor
Lastiklerin yumuşak olduğu ve üzerindeki Yokohama Advanlardan daha konforlu olduğu kesin başkan,araçta yük taşımadığım için bana konfor daha önemli geliyor,XL tipi daha sert dediler,bilinçsiz lastikçinin yalancısıyım...![]()
Lastiklerin yumuşak olduğu ve üzerindeki Yokohama Advanlardan daha konforlu olduğu kesin başkan,araçta yük taşımadığım için bana konfor daha önemli geliyor,XL tipi daha sert dediler,bilinçsiz lastikçinin yalancısıyım...![]()