Lassa Snoways Era (+) 205x60x16 92H

hoş olmuş güle güle kullanmalar

XL Alacaktın Ya
Hayırlı Olsun Can Cezadan Daha Önemli Usta

hayırlı olsun cicilerin abi :) kazasız belasız günlerde kullan :eyv

Hayırlı olsun.:eyv Yere sağlam basmak kadar güzel birşey yok.

Teşekkür ederim beyler...:eyv
Haydar başkan XL yük tipi diye almadım,beni bilirsin şimdiye kadar yük tipi lastik takmadım F e...:eyv

Teşekkür ederim beyler...:eyv
Haydar başkan XL yük tipi diye almadım,beni bilirsin şimdiye kadar yük tipi lastik takmadım F e...:eyv

Arac Kamyonet Haliylen Güclendirilmiş Lastik Kullanılması Daha Uygun Sen Bilirsin Yinede
XL Demek Yük Tipi Demek Değildir Güclendirilmiş Yanak Ve Taban Tellerine Sahip Kaucuk Oranı Biraz Daha Fazla Olan Demektir
Bilincsiz Lastikciler XL Yi Bilmemesinden Kaynaklanıyor

Arac Kamyonet Haliylen Güclendirilmiş Lastik Kullanılması Daha Uygun Sen Bilirsin Yinede
XL Demek Yük Tipi Demek Değildir Güclendirilmiş Yanak Ve Taban Tellerine Sahip Kaucuk Oranı Biraz Daha Fazla Olan Demektir

Bende bilmiyordum mesela, Sağol Başkan. öğrenmiş oldum :eyv

Lastiklerin yumuşak olduğu ve üzerindeki Yokohama Advanlardan daha konforlu olduğu kesin başkan,araçta yük taşımadığım için bana konfor daha önemli geliyor,XL tipi daha sert dediler,bilinçsiz lastikçinin yalancısıyım... :)

• Beğen
Tepkiler: ApSUVai
Lastiklerin yumuşak olduğu ve üzerindeki Yokohama Advanlardan daha konforlu olduğu kesin başkan,araçta yük taşımadığım için bana konfor daha önemli geliyor,XL tipi daha sert dediler,bilinçsiz lastikçinin yalancısıyım... :)

Bana Değilde Lastikciye İtimat Etmen Hayret Verici Ki
Ben Sana Kendi Tecrübelerimden Diyorum Lastikcide Bendeki Yol Tecrübesi Olacağini Sanmam
Neyse Olan Olmuş Kaucuk Oranı Fazla Tel Oranıyla Beraber Sert Olsa Zaten Ben Takmam Michelin Alpinden Bile Daha Verimli Lassa Snoways Buna Bende Yaşayarak Şahit Oldum Audiye Bile Lassa Aldım Kış Lastiği
Kış Lastiği Demeyip Kar Lastiği Demek De Yanlış Bak
Kar Lastiği Değil Zaten Bu Taktiklarımız Kış Lastiği M+S Yazıyorsa Ki Yazıyordur

Kamyonetten Kastım Ağir Arac Otomobillere Nazaran Üstündeki Advanlar Sert Onları İlk Gördüğümde Serttir Bunlar Bitiremessin Demiştim Sana

Geri