Lassa Snoways Era (+) 205x60x16 92H

Üzerinden çıkanlar depoda olması lazım,bir kaç vida var bazılarında ama iş görür,dişleri yeni gibiydi,buradan nasıl gönderilebilir ama sıfır almaktansa bunları taktırsan daha ucuza gelir sana...
Kargoyla gelirmi abi?

Depoda diye hatırlıyorum Emirhan önce bakmam lazım birde kargoya sorarız ne alırlar diye,buradan giden olsa keşke...
Güzel poşetlense kargo alırda ne kadar alırlar orası muamma... :)

Kömürlükteydi galiba abi. Burdan malzeme isteyen arkadaşlara sorayım abi hangi ambarla çalışıyorlar.

Emirhan Kargo Yada Ambar Da Olsa Bir Maliyet Bence Oradan Lassa Snoways Era XL Bak Kardeşim 195 65 R 15 Ölcü O Lastikler İş Görsede Cok Sağlıklı Değildi Birinde Yanakda Bile Hasar Vardı Kaldırıma Sürtmüşler Acılmamış Ama Acılabilir Diğerlerinde İse Sökülünce Gördük Vidalar Vardı Tamir Ettirilebilir İlla Ki Ama Maliyeti Ne Olur Bilmem Dediğim Lassa XL Modeli Unutma

Benimki öneriydi Haydar başkan,altı üstü 4 ay takılacak o lastikler,sıfır her zaman daha sağlıklı olur elbette...:eyv

• Beğen
Tepkiler: Emir
Yan komşum lastikçi abi. Tamir ve ücreti konusunda fazla birşey ödemem. Kargo fiyatını sormak lazım. Uzun yolda eğer çok kar olursa zincir lazım zaten.

500 lira cezası var,yoksa bende alıp takmazdım... :)

500 lira cezası var,yoksa bende alıp takmazdım... :)

Ceza Yazacaklar Nerde Usta Günlerdir Yollardayım Yine Maket Polis Arabası Bile Yok Hamdolsun O Kadar Da Polis Aldılar Halan Da Alıyorlar

Ceza Yazacaklar Nerde Usta Günlerdir Yollardayım Yine Maket Polis Arabası Bile Yok Hamdolsun O Kadar Da Polis Aldılar Halan Da Alıyorlar
Olmaz olmaz bize denk gelir başkan,nerde havuç kafa ve kelek karpuz varsa bize denk geliyor zaten...

Hayırlı olsun Abi :eyv

Geri