Lpg tavsiyesi ?

blackdiamond

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Degerli RFC ailesi 5 yıldır megane kullaniyoruz ve bi 5 yıl daha bizde kalacak gibi bu yuzden lpg dusunuyoruz sizlerin tavsiyeleri nelerdir ? Ne gibi sorunlarla karsilasirim avantaji veya dezavantaji nelerdir ?

brc taktır kafan rahat olsun hiç sorun yaşamazsın Allah ın izniyle

Bulunduğun yerde en iyi usta hangisini takıyorsa onu.

ben Atiker kullanıyorum çok farklı markada tüp sistemi gördüm ama bana göre atiker saglam bir sistem hemde sesli uyarıları olsun tüp ısık yerleri olsun gayet güzel tavsiye ederim

Lpg de markadan çok usta önemli kesinlikle.

Bu arada atikerin sağlamlığı sesli uyarıları ve seviye göstergesinin yeri ile mi ölçülüyor

ben hala brc diyorum

İtalyan markalarından şaşma Romano, Brc vb . Ben Romano kullanıyorum gerek sessiz çalışması gerekse tüm parçalarının ayrı ayrı değişiminin yapılabilmesi olsun çok memnunum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba. Brc taktırmanızı şiddetle tafsiye ederim. Çok kaliteli ve sorunsuz bir ürün.

Aracımda BRC var ve bu güne kadar sorun yaşamadım. Ama yukarıda ki arkadaşlarında belirttiği gibi takacak usta çok önemli...

O zaman iyi bi ustanın taktığı brc markasına yönelmek en iyisi :) yakıt tüketimleri konusunda bilgi verir misiniz ayrıca lpg maliyetini kaç bin km sonra amorti ederim sizlerin bu konuda kazanımları neler acaba ?

Geri