Lpg tavsiyesi ?

Candan otogazda önceki aracıma brc taktırdım bi kez olsun sorun çıkmadı. Sonra şimdiki aracıma aynı yerde lovato taktım o da aynı şekilde sorunsuz. Olayın markadan çok usta ile alakası var kesinlikle. Arkadaşım 2 hafta önce 2a bayisinde brc taktırdı. Onda ise ufak tefek sorunlar çıktı ve kontrole tekrar servise gitmek durumunda kaldı

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için iyisi mi sanayide markadan çok iyi ustanın peşine düşeyim

Lpg de markadan çok usta önemli kesinlikle.

Bu arada atikerin sağlamlığı sesli uyarıları ve seviye göstergesinin yeri ile mi ölçülüyor

Tabiki hayır gayet sık yapılmıs demek istedim BRC tabiki atikerden iyi bir markadır ben suan kullandıgımdan bahsettım. Ama brc de öle ucuz bir sistem degil atikerden acık ara farklı bunun yanı sıra arkadaş arıza anında parça tehmin edebilicek bir firma secmesi acısından atikere yönelttim Belli başlı 4 5 firma var onun haricinden parca sıkıntısı cekersin Zaten italyan bir firma ile Türk bir firma karşılastirmak sacmalık ama atikeride yabana atmamak lazım benim köyde kullanıgım hiç bir renaultta brc yok mesala ne gerek var arac ne kadar ki BRC kullansınlar onlar ıcın en kaliteli sistemdir atiker parana göre kalite abi .

Son düzenleme:
Atikerde gold serisi evet güzel ama klasik seriyi şahsen ben aracıma bağlatmam

Atiker daha önce bende taktırdım hiç randuman alamadım benimde bu konuda yaptığım çalılşamalar BRC ve landirenzo gibi görünüyor. Fiyat olarak ikisininde arasında Atiker markası ile nerdeyse 2 katı fark var. Ama ben memnun olmadım hiç daha önce o yüzden bir daha Atiker düşünmem diye aklımda bir fikir oluşuyor açıkcası.

Atiker gold kullanıyorum 2 yıl oldu aracı alalı daha tüpçüye gitmedim. her zaman dediğim gibi mal kadar ustalıkta önemli.

Geri