Lpgden Benzine aLınca aşırı Kokusu :((

Aracın benzini çiğ atıyorda olabilir bunada dikkat et. Kaçak yoksa biri arabaya binip gaz versin arkadan egzoza elini tut tıkamadan. Bunu anlayan bi usta yapsın. Çiğ atıyordur muhtemelen. Bujileri buji kablolarını değiştirmen gerekebilir. LPG de kuru çalışıyor aracın. Haliyle ister istemez yağ yakıyor ve buda bujilerin uçlarının kurum bağlayıp benzini düzgün yakamamasına sebep oluyor olabilir. Lpg daha yanıcı olduğundan çok farkettirmez.

Aracın benzini çiğ atıyorda olabilir bunada dikkat et. Kaçak yoksa biri arabaya binip gaz versin arkadan egzoza elini tut tıkamadan. Bunu anlayan bi usta yapsın. Çiğ atıyordur muhtemelen. Bujileri buji kablolarını değiştirmen gerekebilir. LPG de kuru çalışıyor aracın. Haliyle ister istemez yağ yakıyor ve buda bujilerin uçlarının kurum bağlayıp benzini düzgün yakamamasına sebep oluyor olabilir. Lpg daha yanıcı olduğundan çok farkettirmez.
yani üstat anladıgım kadarıyla çiğ atıyorsa bujiler yeterli atesleme yapmıyor oldugu için çig atıyor öylemi LPGde çiğ atıyor ozellıkle sabahları :

bende de benzin e geçince tüp kokusu geliyor. o alıştırmadan kaynaklı . benzinde kullanırsan 1 hafta felan düzelir. benim şuan pompa felan gitti tüpte kullana kullana benzinde gaz yemiyo araba

Hmm AnLadiLdi.. Benzindede kullanırmm ben ama koku yuzunden kullanmayı pek sevmiyorum iste. bende benzn LPG iyi caliyo sadece benzinle giderken uzun yolda ilk 3 - 5 km tam gaz yaptgnda hzlanrken tekleme yapıyo 3000 devirde sonra duzeliyor :

Geri