Manisa ve çevresi clio buluşma önerisi.

ismo82

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba ben manisa merkez den ismail manisa ve çevresindeki clio kullanıcıları toplanalım tanışalım nedersiniz.reno

Son düzenleme:
Clio IV Kullanıcıları Diye Kısıtlanır İse Katılımcı Sayısı Düşük Olur Hatta Olmaz Bile :)

Bence Manisa ve Çevresinde Bulunan Renault Fan Cub Üyeleri Toplanırsa Daha İyi Olacaktır :eyv

Bende Manisa dayım böyle tanışma organizasyonu yapılırsa gelmek isterim.

Manisalı kardeşlerimizi izmir buluşmalarına bekleriz. Yada izmir ekibi olarak manisada organizasyon düzenleyebiliriz. 30 Dk lık yol yani sonuçta

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Manisalı kardeşlerimizi izmir buluşmalarına bekleriz. Yada izmir ekibi olarak manisada organizasyon düzenleyebiliriz. 30 Dk lık yol yani sonuçta

Aynen Barış abi, Manisa'da bir organizasyon yapabiliriz. Şu Akhisar drag tarihi belli olsa aslında geçen seneki gibi yine gidebiliriz.

Ben yokum ya yapın buluşma hehe

Aynen Barış abi, Manisa'da bir organizasyon yapabiliriz. Şu Akhisar drag tarihi belli olsa aslında geçen seneki gibi yine gidebiliriz.

Ben yokum ya yapın buluşma hehe

Clio IV Kullanıcıları Diye Kısıtlanır İse Katılımcı Sayısı Düşük Olur Hatta Olmaz Bile :)

Bence Manisa ve Çevresinde Bulunan Renault Fan Cub Üyeleri Toplanırsa Daha İyi Olacaktır :eyv
haklısın kardeşim
:bravo

arkadaşlar buluşalım tanışalım

Geri