11 Haz 2013 #1 ismo82 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 May 2011 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Merhaba ben manisa merkez den ismail manisa ve çevresindeki clio kullanıcıları toplanalım tanışalım nedersiniz.reno Son düzenleme: 12 Haz 2013
Merhaba ben manisa merkez den ismail manisa ve çevresindeki clio kullanıcıları toplanalım tanışalım nedersiniz.reno
11 Haz 2013 #2 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 Clio IV Kullanıcıları Diye Kısıtlanır İse Katılımcı Sayısı Düşük Olur Hatta Olmaz Bile Bence Manisa ve Çevresinde Bulunan Renault Fan Cub Üyeleri Toplanırsa Daha İyi Olacaktır
Clio IV Kullanıcıları Diye Kısıtlanır İse Katılımcı Sayısı Düşük Olur Hatta Olmaz Bile Bence Manisa ve Çevresinde Bulunan Renault Fan Cub Üyeleri Toplanırsa Daha İyi Olacaktır
11 Haz 2013 #3 dreamondata Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2013 Mesajlar 121 Tepkime puanı 10 Puanları 0 Bende Manisa dayım böyle tanışma organizasyonu yapılırsa gelmek isterim.
11 Haz 2013 #4 admiral Barış KARA, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Mar 2012 Mesajlar 1,972 Tepkime puanı 22 Puanları 0 Manisalı kardeşlerimizi izmir buluşmalarına bekleriz. Yada izmir ekibi olarak manisada organizasyon düzenleyebiliriz. 30 Dk lık yol yani sonuçta GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Manisalı kardeşlerimizi izmir buluşmalarına bekleriz. Yada izmir ekibi olarak manisada organizasyon düzenleyebiliriz. 30 Dk lık yol yani sonuçta GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
11 Haz 2013 #5 BOGA Güray BOĞA-İZMİR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 May 2012 Mesajlar 1,519 Tepkime puanı 24 Puanları 0 admiral' Alıntı: Manisalı kardeşlerimizi izmir buluşmalarına bekleriz. Yada izmir ekibi olarak manisada organizasyon düzenleyebiliriz. 30 Dk lık yol yani sonuçta GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... Aynen Barış abi, Manisa'da bir organizasyon yapabiliriz. Şu Akhisar drag tarihi belli olsa aslında geçen seneki gibi yine gidebiliriz.
admiral' Alıntı: Manisalı kardeşlerimizi izmir buluşmalarına bekleriz. Yada izmir ekibi olarak manisada organizasyon düzenleyebiliriz. 30 Dk lık yol yani sonuçta GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... Aynen Barış abi, Manisa'da bir organizasyon yapabiliriz. Şu Akhisar drag tarihi belli olsa aslında geçen seneki gibi yine gidebiliriz.
11 Haz 2013 #6 resatsirin Reşat ŞİRİN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Eyl 2012 Mesajlar 543 Tepkime puanı 87 Puanları 0 Yaş 35 admiral' Alıntı: Manisalı kardeşlerimizi izmir buluşmalarına bekleriz. Yada izmir ekibi olarak manisada organizasyon düzenleyebiliriz. 30 Dk lık yol yani sonuçta GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ben yokum ya yapın buluşma hehe
admiral' Alıntı: Manisalı kardeşlerimizi izmir buluşmalarına bekleriz. Yada izmir ekibi olarak manisada organizasyon düzenleyebiliriz. 30 Dk lık yol yani sonuçta GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ben yokum ya yapın buluşma hehe
11 Haz 2013 #7 resatsirin Reşat ŞİRİN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Eyl 2012 Mesajlar 543 Tepkime puanı 87 Puanları 0 Yaş 35 BOGA' Alıntı: Aynen Barış abi, Manisa'da bir organizasyon yapabiliriz. Şu Akhisar drag tarihi belli olsa aslında geçen seneki gibi yine gidebiliriz. Genişletmek için tıkla ... Ben yokum ya yapın buluşma hehe
BOGA' Alıntı: Aynen Barış abi, Manisa'da bir organizasyon yapabiliriz. Şu Akhisar drag tarihi belli olsa aslında geçen seneki gibi yine gidebiliriz. Genişletmek için tıkla ... Ben yokum ya yapın buluşma hehe
11 Haz 2013 #8 BOGA Güray BOĞA-İZMİR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 May 2012 Mesajlar 1,519 Tepkime puanı 24 Puanları 0 resatsirin' Alıntı: Ben yokum ya yapın buluşma hehe Genişletmek için tıkla ... Haha sen dönünce yaparız...
resatsirin' Alıntı: Ben yokum ya yapın buluşma hehe Genişletmek için tıkla ... Haha sen dönünce yaparız...
12 Haz 2013 Konuyu Başlatan #9 ismo82 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 May 2011 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 C.Kaan' Alıntı: Clio IV Kullanıcıları Diye Kısıtlanır İse Katılımcı Sayısı Düşük Olur Hatta Olmaz Bile Bence Manisa ve Çevresinde Bulunan Renault Fan Cub Üyeleri Toplanırsa Daha İyi Olacaktır Genişletmek için tıkla ... haklısın kardeşim
C.Kaan' Alıntı: Clio IV Kullanıcıları Diye Kısıtlanır İse Katılımcı Sayısı Düşük Olur Hatta Olmaz Bile Bence Manisa ve Çevresinde Bulunan Renault Fan Cub Üyeleri Toplanırsa Daha İyi Olacaktır Genişletmek için tıkla ... haklısın kardeşim
12 Haz 2013 Konuyu Başlatan #10 ismo82 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 May 2011 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 arkadaşlar buluşalım tanışalım