Maviş Megane 2

yaylardan memnunmusunz?? yada takarken extrdan bi işlem yaptırdınzmı??
bendede 1buck yıldır flan eıbach varda bu aralar kafayı taktım hiç memnun değilimm :s :s hatta orjnale dönmeyi bile düşünyrm bazen :s

Fk ları eıbach lardan daha yumuşak ve kafanın daha iyi düştüğünü söylüyorlar bende eıbach alıcaktım kararımı değiştirdim 5 cm Fk alıcam

Fk ları eıbach lardan daha yumuşak ve kafanın daha iyi düştüğünü söylüyorlar bende eıbach alıcaktım kararımı değiştirdim 5 cm Fk alıcam
fk'lar yerlimi yoksa menşei Almanyamı ?? birde fiyat nedir :S ozaman eibachlara 350-400 lıra para vermiştim :S

Maşallah diyelim. Güzel düşmüş. Kafadan biraz daha basılırsa çok daha güzel olur. Kazasız belasız :)

Bence Eibach al tavsiye ederim ben fk aldım önce 5 cm ama ön taraftartan çok fazla metal sesi geliyor fklarda ve fklar çok zıplatıyor Eibachte ses sorunu yok ve çok zıplamıyor FK alıp pişman olmanı şstemem benim gibi boşuna paran gider.

yaylardan memnunmusunz?? yada takarken extrdan bi işlem yaptırdınzmı??
bendede 1buck yıldır flan eıbach varda bu aralar kafayı taktım hiç memnun değilimm :s :s hatta orjnale dönmeyi bile düşünyrm bazen :s

Ben taktıralı daha 1.5 ay felan oluyor ancak kendi yaylarımdan daha memnunum diye bilirim taktırıken ekstra hiç bir şey yapılmadı. Siz neyinden memnun değilsiniz mesela?

maşallah megane 2 ye pazargünü buluşma var bekleriz sizide ;)

Maşallah Çok Beğendim Aracınızı.

Kazasız Cezasız Sürüşler..

kacirma gel sen gel araba yikkama partisi organize edicem ben orda ;)

Geri