• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Media Nav evo ve Harita Güncellemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan b3509
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

Önce buradan 9.1.3 yazılımını indirip kurun. Daha sonra forumdan 9.1.3 için hazırlanmış Here yada Başarsoft haritalarını içeren bir navigasyon kurulum dosyası indirip kurabilirsiniz.
Renault Captur 2016 aracım var media Evolution programı yüklüydü bu platformdan güncelleme dosyası indirmiştim harita için daha sonra Hata verdi ve yaklaşık bir yıldır harita çalışmıyor Onun dışında ekranı her açtığımda lisans hatası alıyorum Bu sizin bahsetmiş olduğunuz güncelleme ve yeni haritayı yüklediğimde Bu problem ortadan kalkar mı

Renault Captur 2016 aracım var media Evolution programı yüklüydü bu platformdan güncelleme dosyası indirmiştim harita için daha sonra Hata verdi ve yaklaşık bir yıldır harita çalışmıyor Onun dışında ekranı her açtığımda lisans hatası alıyorum Bu sizin bahsetmiş olduğunuz güncelleme ve yeni haritayı yüklediğimde Bu problem ortadan kalkar mı
Lisansı olmayan haritayı yüklemişsiniz hatayı ondan veriyor. Önce 2018 haritayı yükleyin düzeldiğini göreceksiniz sonrasında haritanızı en son haritalarla güncelleyin sorun büyük ihtimal düzelecektir.

Lisansı olmayan haritayı yüklemişsiniz hatayı ondan veriyor. Önce 2018 haritayı yükleyin düzeldiğini göreceksiniz sonrasında haritanızı en son haritalarla güncelleyin sorun büyük ihtimal düzelecektir.
harita çok önemli değildi fakat sürekli hata veriyordu her acildiginda 2 dosyayı da yüklemeyi denedim o en son "navigation_restore.lgu" diye bir tane harita dosyası vardı onu yükledim ve sorun çözüldü buradaki dosyayı kim yüklediyse Allah razı olsun

Bende yeni captur aldım 2017 model navigasyonu güncelledim fakat saat 00:00 da acaba sorunu gideren oldumu varsa eğer geri dönüş yapabilirmisin

merhaba benımde bır sorum olacak bende guncelleme yaparken 7.0.5 md sürümünü yukledım ve baska surum yukleyemıyorum
9.1.3 nasıl surum yuklerım bır daha yada eskı surume done bılırmıyım bır daha yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar adam gibi Başarsoft 2025 LGU harita var mı? Varsa paylaşın lütfen. Dua ederiz. Paylaştıkça güçleniriz. Hayırlı ramazanlar.

merhaba benımde bır sorum olacak bende guncelleme yaparken 7.0.5 md sürümünü yukledım ve baska surum yukleyemıyorum
9.1.3 nasıl surum yuklerım bır daha yada eskı surume done bılırmıyım bır daha yardımcı olurmusunuz
Linklerde olması, gerekiyor ben Renault'un resmi sayfasından yüklemiştim 9.1.3 ü ama drdiğim gibi burda diğer arkaşdaşlar paylaşmışlar doyyayı

Haritada gördüğüm tek hata harita üzerinde navigasyon açıkken saat 00:00 olarak yanlış gösteriyor. Bir türlü düzeltemedim çözümü bilen arkadaş varmı selamlar

Bende bulamadım. İşin ustaları artık bu sayfayı önemsemiyorlar. Arabamız eskidi, biz eskidik navigasyonumuz eskidi.

Geri