Medianav 9.1.3 Başarsoft 2022.03 lgu. dosyası var burdan yükleyemiyorum çok büyük dosya diyor mail bildir gönderiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
mail adresim muzafferoztas@gmail.com teşekkürlerMedianav 9.1.3 Turkey_Basarsoft_2025.02 Harita lgu doyasına çevirip yükleyebilirmisiniz.
Selam üstadımMerhaba,
Medianav evo 9.1.3 için hazırladığım Başarsoft 2024.03 haritasının indirme linki aşağıdadır. Menü dillerinde sadece Türkçe ve İngilizce bırakılmış, diğer diller silinmiştir. Bilinen Türkçe seslere ek olarak yıllar önce telefonlarda kullandığımız igo navigasyondaki laz seslendirmesi eklenmiştir.
Kurulum için yazılım sürümünüz 9.1.3 olmalıdır. Linkteki dosyayı .zip'den çıkarıp fat32 formatlı bir usb belleğe kopyalayıp Medianav'a kurabilirsiniz.
Medianav 9.1.3 Başarsoft 2024.03
merhaba 2018 touch cliom var medianav 8.0.5 yüklü micom test menüsü kapalı erişemiyorum not defterine 2 adet dosya oluştur falan yazmışlar yapıyorum usb taktıktan sonra medya cihazı desteklenmiyor diyor. ayriyetten sürüm güncelleme ve harita güncellme içinde yaptığımda aynı hatayı veriyor 3 adet usb denedim sorun nasıl çözülürMerhaba,
Medianav evo 9.1.3 için hazırladığım Başarsoft 2024.03 haritasının indirme linki aşağıdadır. Menü dillerinde sadece Türkçe ve İngilizce bırakılmış, diğer diller silinmiştir. Bilinen Türkçe seslere ek olarak yıllar önce telefonlarda kullandığımız igo navigasyondaki laz seslendirmesi eklenmiştir.
Kurulum için yazılım sürümünüz 9.1.3 olmalıdır. Linkteki dosyayı .zip'den çıkarıp fat32 formatlı bir usb belleğe kopyalayıp Medianav'a kurabilirsiniz.
Medianav 9.1.3 Başarsoft 2024.03
Merhaba kardeşim canefe3453@gmail.com adresine haritayı atabilir misin? Kolay gelsinMedianav 9.1.3 Turkey_Basarsoft_2025.02 Harita lgu doyasına çevirip yükleyebilirmisiniz.
Harita sende duruyorsa atabilir misin?Teşekkürler kardeş benim yüklü 2024Q3 çalışıyor teşekkürler.