• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Medianav 9.1.3 Turkey_Basarsoft_2024.03 Harita

Herkese selamun aleyküm
Media nav cihazımda navigasyon yüklü değil ve bu tür bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum erzurumdan bana yardımcı olabilecek olan varmi?
Bende her türlü motor mekanım konusunda kendisine yardımcı olabilirim.

Merhaba,

Medianav evo 9.1.3 için hazırladığım Başarsoft 2024.03 haritasının indirme linki aşağıdadır. Menü dillerinde sadece Türkçe ve İngilizce bırakılmış, diğer diller silinmiştir. Bilinen Türkçe seslere ek olarak yıllar önce telefonlarda kullandığımız igo navigasyondaki laz seslendirmesi eklenmiştir.

Kurulum için yazılım sürümünüz 9.1.3 olmalıdır. Linkteki dosyayı .zip'den çıkarıp fat32 formatlı bir usb belleğe kopyalayıp Medianav'a kurabilirsiniz.

Medianav 9.1.3 Başarsoft 2024.03
Selam üstadım
Benim cihaz 9.1.3 surum yüklü ama cihazımda hiç eski veya farketmiyor benim cihazda hiç navigasyon yüklü değil bahsettiğiniz linki flasa yükledim cihazima taktim cihaz güncellemeyi tamamladı ama navigasyon kismi hala boş navigasyon yüklenmesi
Nasil bir yol izlemem lazım
Şimdiden çok tsk ederim faydalı bir paylaşım olmuş

Merhaba,

Medianav evo 9.1.3 için hazırladığım Başarsoft 2024.03 haritasının indirme linki aşağıdadır. Menü dillerinde sadece Türkçe ve İngilizce bırakılmış, diğer diller silinmiştir. Bilinen Türkçe seslere ek olarak yıllar önce telefonlarda kullandığımız igo navigasyondaki laz seslendirmesi eklenmiştir.

Kurulum için yazılım sürümünüz 9.1.3 olmalıdır. Linkteki dosyayı .zip'den çıkarıp fat32 formatlı bir usb belleğe kopyalayıp Medianav'a kurabilirsiniz.

Medianav 9.1.3 Başarsoft 2024.03
merhaba 2018 touch cliom var medianav 8.0.5 yüklü micom test menüsü kapalı erişemiyorum not defterine 2 adet dosya oluştur falan yazmışlar yapıyorum usb taktıktan sonra medya cihazı desteklenmiyor diyor. ayriyetten sürüm güncelleme ve harita güncellme içinde yaptığımda aynı hatayı veriyor 3 adet usb denedim sorun nasıl çözülür

Teşekkürler elinize sağlık

Teşekkürler kardeş benim yüklü 2024Q3 çalışıyor teşekkürler.

Yükleyince silmiştim

Geri