Merhaba, Megan 3 (2015 cvt 8 enjektör) aracıma BRC marka LPG taktırdım. Lpg'yi takan firma, bu araçlarda lpg takılsa dahi benzin göstergesinin ölçümü teker devirinden yaptığı için düşmeye devam edeceğini söyledi.Bunun önüne geçebilmek için araca ek donanım olarak PSI modülü takılacağını böylelikle en azından araç her yeniden çalıştığında benzin göstergesinin doğru yakıt seviyesini göstereceğini ancak yine de göstergenin düşmeye devam edeceğini, çeyrek deponun altında yakıt bulundurmamamı tavsiye etti. Lpg takıldı. Araç lpg'deyken gösterge(bazı araçlarınki ibre şeklindeymiş benimki dijital) söylendiği gibi düşmeye devam etti. Ancak arabayı her çalıştırdığımda da ibre hiç istifini bozmadı. Yakıt azaldı diye düşünürken bir vesile ile başka bir usta aracın akü kütük başını söküp takınca yakıt göstergesi depoda 2 diş yakıt gösterdi. Bu noktada anladım ki araca takıldığı söylenen modül işlevini yerine getirmiyor/getiremiyor. Tekrar lpg takan firmaya gittim, kurcaladılar. Bu modülün dijital göstergelerde pek de başarılı olmadığını söylediler ve beni ger gönderdiler.
1) Başına böyle birşey gelen var mı?
2) Lpg takan megan 3 sahibi dostlarım benzin göstergesinde sizde de böyle sorunlar oldu mu, olduysa nasıl aştınızhımm
İlginize şimdiden teşekkürler.
1) Başına böyle birşey gelen var mı?
2) Lpg takan megan 3 sahibi dostlarım benzin göstergesinde sizde de böyle sorunlar oldu mu, olduysa nasıl aştınızhımm
İlginize şimdiden teşekkürler.