Megane 1 bazı sorular, sorunlar...

kocsistem19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba;

Aranıza yeni katıldım. Megane 1 2001 model HB bir araç satın aldım.
- Aracımın ön sis farlarını açtığımda gösterge panelinde sis farı lambası açık işareti yanmıyor,sis farlarımda yanmıyor.
- Diğer sorunum rolanti ayarsızlığı
- Diğer konu ise Renault yetkili servislerinde muayene öncesi ücretsiz ön muayene yapılıyor mu?Renault internet sitesinde bu şekilde bir bilgi sözkonusu.

siz değerli forum kullanıcılarından bu konularda bilgi ve yardım bekliyorum.
Teşekkürler...

-sigortası varsa ona bakın bir yoksa elektrikçi yolu görünüyor:(
-rölanti ayarsızlığı tüm megane 1 lerde oluyor forumu biraz kurcalarsanız sorunun çözümünü bulursunuz :) megane 1 bölümünde rahatça bulursunuz
-bu madde hakkında bilgim yok ilk defa sizden duyuyorum öle birşey varsa çok güzel bir uygulama olur :)

yaptıran var mı acaba forumda güzel bir uygulama gerçekten

yapılıyor. ön fiyat alacam dersiniz yaparlar.
sigortadan olsa tüm ışıkları yanmaz görtergenin, o ışıkta sorun vardır.
rolanti valfini temizletecem ben de sanayiye
olay tamamdır.
büyütecek bir sorun yok

merhaba. aracın içindeki sigorta panosunda sis farı sigortasını bulamadım.kitapçık mevcut mudur arkadaşlar.? birde aracçta manuel far ayarı nerden yapılıyor.araç içi haricinde farlardan ayar var mı.?

kitapçık değil, sigortanın üstündeki resimlerde yazıyor.
manual far ayarını elektirikçi yapar.

Sigortalar olabilir sis sigortasini bulup nokta atisi yapmaniza gerek yok patlak olani bulmaya calisin bence yada gerek yok elektirikci ugrassin alacagi 10 lira zaten ciddi biseysi var gibi gorunmuyor :) rolanti duzensizligide kafanizi yormasin cozumu bulunur forumda konulari acilmisti daha once

Geri