Valla üstat mevsimden midir bilmem ama benim araba gece şu sıralar gece direksiyona oturduğum halde (13 derece sıcaklıkta) bir kaç saniye içerisinde hemen tüpe geçiyor. Zaten benzin çeyrek deponun altına uzun bir süre inmeyince kuşkulanıp 130 lira benzin aldım, şimdi tam doluya yakın oldu. Gerçi bu kadar dolu önerilmiyor ama sorun olmaz herhalde.
Asıl sorunum kalkışta hemen tüpe geçen arabam sonra hızla devir kaybediyor ve istop ediyor. Ama ben arabayı çalıştırdıktan sonra 10-15 sn kadar ısıtırsam sorunsuz gidebiliyorum. Yazın ilk marşta hemen tüpe geçer ve sorunsuz kalkar giderdim. Sizce normal mi bunlar? Yakın zamanda gaz filtresi değişti ve Atiker versiyonu yükseltildi.
Asıl sorunum kalkışta hemen tüpe geçen arabam sonra hızla devir kaybediyor ve istop ediyor. Ama ben arabayı çalıştırdıktan sonra 10-15 sn kadar ısıtırsam sorunsuz gidebiliyorum. Yazın ilk marşta hemen tüpe geçer ve sorunsuz kalkar giderdim. Sizce normal mi bunlar? Yakın zamanda gaz filtresi değişti ve Atiker versiyonu yükseltildi.