Megane 1 Uyarısı !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysinanata
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende 1999 rxt var donanıma baktım forumda yol bilgisayarı var yazıyo ama bunda yok heralde :)

filitre nerde tAm olarak

Motor bloğunun su radyatörüne bakan kısmında tam ortada desem yeridir. Genelde mavi renk olur filtre (orj ise lacivert) emme manifoldunun alt kısmında kalır. Filtrenin hemen sağında diye anımsıyorum söz konusu müşürün yerini.

Motor yağı tam çökmeden sökmeyin sağı solu yağ yaparsınız. Silsenizde bir süre yağ kokusuna katlanmak zorunda kalırsınız sonra:)

bende 1999 rxt var donanıma baktım forumda yol bilgisayarı var yazıyo ama bunda yok heralde :)

Kullanma kılavuzlarında Megane en dolusuna göre yapılıyor her araçta olmayan özellik ile ilgilide parantez içinde bilgi veriyor. Silecek hız ayar kolu üstünde korna düğmesi gibi düğme yoksa yol pc yok demektir. Varsa basın ve digital ekrandaki değişmeleri görün

düğme var ama hiç bişey farketmiyo basınca :)

Kullanma kılavuzlarında Megane en dolusuna göre yapılıyor her araçta olmayan özellik ile ilgilide parantez içinde bilgi veriyor. Silecek hız ayar kolu üstünde korna düğmesi gibi düğme yoksa yol pc yok demektir. Varsa basın ve digital ekrandaki değişmeleri görün

bnım sılecek kolunda ileri dogru dönen bisey var cevırıyorum bı ıse yaradıgı yok o ne peki

o dönen silecek ayarı

silecek hızını yavaşlatıp hızlandırıyormuş bende yeni öğrendim

bnım sılecek kolunda ileri dogru dönen bisey var cevırıyorum bı ıse yaradıgı yok o ne peki

o dönen silecek ayarı

Aynen arkadaşında dediği gibi silecek ayarı. Detaylı anlatmak gerekirse;

Fasılalı yani zamanlı ara ara çalışan modda bir tarafa çevirip sileceklerin çalışma sıklığına bakın sonra tam terse çavirip aradaki farkı görün.

Fasıla zamanın ayarlıyor. Fasılalı çalışmada araç durursa sileceklerde durur. Arka silecek varsa araçta geriye aldığınız an arka silecekte fasılalı çalışır

Geri