Üstat insallah minimum hasarla kurtarırsınız ama basımdan geçen olayı şöyle anlatayım size. Arac ilk önce uyarı verdi çekiş tüketim çalışma vs herhangi bir değişiklik yok sadece uyarı. Servise gittim sorun yok dendi hataya rastlanmadı clip cihazı ile arıza silindi. Aradan geçen uç hafta sonrasında ayni arıza tekrarladı ve Arac vites geçişleri sacmalamaya başladı. Çekişte yine sorun yok ama vites geçişi sırasında debriyaj basılı gibi kalıyordu yanı sürekli kavramada gibi duruyordu. Yine bilgisayardan düzeltildi ve bundan bir hafta sonra ayni arıza bu sefer çekiş kaybı ile tekrarladı ve sonucunda enjektör ve mazot pompası değişimi yapıldı. Bu işlemlerin yetkili servis fiyatı işçilik dahil KDV hariç 7.000 tl. Dışarıda 5.500 lira. Şimdiden geçmiş olsun ama mutlaka aracı kontrol ettirip tedbirinizi bir nevi olsun alın. Bahsettigim şeyi ben yaşadım ama belki sizinki atıyorum küçük bir işlem gerektirir. Ama böyle bile olsa kapsamlı bi şekilde kontrol ettirin aracınızı zira megane 3 / fluence hemen hepsinde zamanla oluyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi