Yaklaşık 4 ay önce aldığım Megane 3 Edc privilege aracımda aklımdaki değişiklikleri uygulamaya başladım. Önceki araçlarımda da olmazsa olmazım iç mekan aydınlatması benim için çok önemli. Bu sefer aracımın iç döşemelerine daha uygun olan gün ışığı rengini Led lerde tercih ettim. Tüm aydınlatmalara göre plaketleri hazırlayıp ledleri max sığacak şekilde dizilimini yaptım. Tavanda, kapı aydınlatmalarında ve plaka lambaları için superflux geniş açılı ledler kullandım, örnek plaket şu şekilde yapıldı.

Ön şoför ve yolcu tarafı ayak aydınlatması ile bagaj aydınlatması için 5630 modül led kullandım.

Tavan lambası toplam 42 adet superflux led var. Görünmesi için direk odaklayıp ta çektim

Ön taraftaki tavan lambasında 18 led ve yanlardaki merceklerde de 4 er li şekilde çalıştım.

Yolcu aydınlatması için tavan lambasından elektriği aldım böylece birlikte açılıp kapanacaklar.

Bagaj ve kapı aydınlatmalarının fotolarını bulamadım akşam üzeri onlarıda çekip paylaşıcam arkadaşlar.

Ön şoför ve yolcu tarafı ayak aydınlatması ile bagaj aydınlatması için 5630 modül led kullandım.

Tavan lambası toplam 42 adet superflux led var. Görünmesi için direk odaklayıp ta çektim

Ön taraftaki tavan lambasında 18 led ve yanlardaki merceklerde de 4 er li şekilde çalıştım.

Yolcu aydınlatması için tavan lambasından elektriği aldım böylece birlikte açılıp kapanacaklar.

Bagaj ve kapı aydınlatmalarının fotolarını bulamadım akşam üzeri onlarıda çekip paylaşıcam arkadaşlar.