Megane 3 için panjur modifiyesi yardımm !!

furkantiril

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
cndc9.jpg
[/URL][/IMG]
Arkadaşlar araçta görüldüğü gibi ön lipler yerine başka ne gibi modifikasyon uygulanabilir fikirlerinizi bekliyorum ayrıca herhangi bir fiberciden RS'deki gibi bir çıta yaptıramazmıyız oraya yaptırırsakta yakışmazmı ?

Tampon eki senin tercihin ancak böyle olabilir bence

376086_141101239338526_640460232_n.jpg

tampon altındaki karlığı değilde plakalığın altındaki takılı olan sağ sol çerçeveler yerine olabilicek değişiklikleri sormustum bu araçtaki karlıkta pek basit gözüküyor gözüme orjinalide bu ama benim fikrim :)

tampon altındaki karlığı değilde plakalığın altındaki takılı olan sağ sol çerçeveler yerine olabilicek değişiklikleri sormustum bu araçtaki karlıkta pek basit gözüküyor gözüme orjinalide bu ama benim fikrim :)
Bende o yüzden öyle dedim zaten.Onlar yerine pek bişey yok istersen direk RS tamponu var yukarıdaki aracın şimdiki hali :D

285805_272229936225655_1112641925_o.jpg

kim yapmışsa ellerine sağlık güzel emek güzel para harcanmış :eyv

satın alsanız rs tamponunu cokmu pahalı olur? pahalı olursa fiberde kalıbı varsa yada yukarıda arkadasla iletişime gecseniz sizde ondan yaptırsanız cok yakışır bence...

orjinalinin üzerinde durmasından yanayım tampon olarak, karlık olarak da orjinal fabrika çıkışlı ve piyasada takılandan daha tok duran bir ek buldum sadece o panjur bölgesindeki eki yaptırabilirmiyiz onu merak ediyorum veya başka bir tasarım yapılabilirmi o bölgeye merak ediyorum çünkü o çerçeveler çok çakma duruyor bence :)

Öncelikle ne istediğinizi tam olarak saptamanız gerekiyor , sonrasında düşüncenizi gerçekleştirecek evreleri planlayın

_bu işi kim yapar ?
_malzemeleri nereden almalıyım ? gibi

Orjinal üzerinden çalışmak isterseniz fabrikanın size sunduğu seçenekler belli , ilk resimde koyduğunuz gri çıtalar

Orjinal değişiklik derseniz , furkan kardeşimin söylediği gibi 4 kapı araca coupe ön görünümü kazandırmak
Kesmedimi

Rs ön tamponu bu işin son noktası

fikrimce ve tecrubelerime dayanarak konusuyorum , diğer işlemler sizi diğer araçlardan ayıran değilde görünce güldüren sonuclar doğuruyor
Mahşallah plakada Ft sanırım küçükçekmece civarlarındansınız

RS tampon std megane 3 oturuyormu yoksa 1-2 değişiklik gereklimi ve RS tamponun maliyeti ne kadar bilgisi olan var mı?

RS tampon std megane 3 oturuyormu yoksa 1-2 değişiklik gereklimi ve RS tamponun maliyeti ne kadar bilgisi olan var mı?

1-2 değişiklik gerekli ilgili işlemleri ustamız yapıyor temel yapıtaşı olan tampon mevcud.Kulaklardaki problemler ufak işlemler sonucu gideriliyor.
şuanda Aşağıdaki şekilde 1250 TL

wlazva.jpg

Son düzenleme:
Geri