emin olun servislerin sanayiden hiç bir farkı yok. en azından benim gittiklerimin yok. tek fark sizi içeri almıyorlar ve girişte göz boyama koltuklara falan poşet takıyorlar sonrası allah kerim. ben elimden geldiğince içeri girmeye çalışıyorum arabamın başında olmak için. bazen başarılı oluyorum bazen onlar kazanıyor. bizim bura da alt bölüm var oraya alırlarsa giriyorum. neler görüyorum neler. o koltuklara takılan poşetleri kimse sallamıyor.otomatik kapıyı adamın aracının üzerine indirdiklerini bile gördüm. yarım saatlik işin yarım günde bittiğini gördüm. başında bekleyince yandan angarya işler geldiğinde usta şöyle cevap veriyor. abi başımda bekliyor bunu bitirmem lazım. hem arsızlık yapıyor hem kendince laf sokuyor kıt beyinli. ne başımda bekleyip duruyorsun demek istiyor ama aynı zamanda beklemezsen işin uzun sürer demek istiyor. elinizden geldiğince aracınızın başında olun kardeşim. ne yapıldığını görün hem denetleyin hem öğrenin. ben öyle yapıyorum elimden geldiğince ve çok faydasını görüyorum. hem zaman kazanıyorsunuz, hem zarar verirlerse yalan söyleyemiyorlar, hem detay şikayetler unutuluyor hatırlatıyorsunuz, hem ne ne imiş öğreniyorsunuz başka yerde ustalar sizi idare etmeye çalıştığında yemiyorsunuz. daha saymayı unuttuğum faydaları da vardır. hangi iş olursa olsun yapılırken başında durmak en iyisi tabi ustanın her işine müdahale ederek değil, adamı sıkmadan işine ve işçiliğine müdahale etmeden.