Megane 4 kumandadan cam indirme

nightwalkerr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar bildiğiniz gibi kumandadan 2 kere basınca tüm camlar kapanıyor. 2 kere açma tuşuna basınca indirme imkanımız yok mu? @Befe hocam bir videonun altında bakacağınızı söylemişsiniz. İncelediniz mi? teşekkürler şimdiden.

ddt4all ile açma ihtimali nedir? bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Merhaba. Kontrol ettim. Makyajlı Megane 'lerde gizli özellik açılarak yapmak mümkün. Ama eski kasalarda modülsüz mümkün değil maalesef.

Merhaba. Kontrol ettim. Makyajlı Megane 'lerde gizli özellik açılarak yapmak mümkün. Ama eski kasalarda modülsüz mümkün değil maalesef.
Dün bizim Clionun cam açma özelliğini aktif ettin süper oldu kardeşim, emeğine sağlık...

Dün bizim Clionun cam açma özelliğini aktif ettin süper oldu kardeşim, emeğine sağlık...
nasıl aktif edildi hocam modülle falan mı yoksa yazılım mı?

benim araç clio 4 :(
Modül eklenmeden açılmaz kardeşim, birde cam açma düğmelerinde tek dokunuş özelliği olmalı diye biliyorum...

Estağfurullah abi.Güle güle kullan.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozellik olarak actim ancak cam acma gerçekleşmedi. Sizin deneme sansiniz oldu mu?

Geri