Herkese merhaba megane 4 araçlarda torpido sooğutma özelliği yokmu yada opsiyonelmi sunuluyordu bilgisi olan varmı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olsa bile bir işe yaramıyor passat da dahil olmak üzere birçok araçta denedim soğutma yapmıyor sadece klimadan aldığı havayı o kısıma üflüyor ve soğuk olan birşeyin geç soğumasını sağlıyor ama oraya kola meyve suyu vs. koyayım da buz gibi içerim diye düşünürseniz yanılırısınız sadece çok uzun süre olmadığı sürece ( 2,5-3 saatlik bir yolda ) evden soğuk koyduğunuz bir suyu ılığa düşmeden tutar başka birşey beklemeyin.
Ben superb de kol dayamanin icine icetea atmistim buz gibi cikti. Zaten sadece soguk hava veris daha dogrusu klima sicaktayken de yine soguk hava verir. Kolcagi acip elimi uzattigimda oldukca soguk hava ugluyordu. Torpido nasildi bilemiyorum ama kolcak gayet guzel sogutuyordu. Hatta yanlis bilmiyorsam koleosta bardakliklarda da soguk hava var.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kolçağı bilemem ama torpido için benim dediklerimin aksini ispat kimse edemez çünkü mercedes inden passat ına kadar birçok araçta denedim.