Megane 4 yol bilgisayarı kendiliğinden sıfırlandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan i.soyler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

i.soyler

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yol bilgisayarı kendiliğinden sıfırlanma ihtimali olabilir mi? Aracı benden başka kimse kullanmıyor fakat servise götürdüğümde ‘’ siz sıfırlamış olabilirsiniz’’ diyor.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum 🤔

Arkadaşlar yol bilgisayarı kendiliğinden sıfırlanma ihtimali olabilir mi? Aracı benden başka kimse kullanmıyor fakat servise götürdüğümde ‘’ siz sıfırlamış olabilirsiniz’’ diyor.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum 🤔

2016 nisan ayından beri kullanıyorum, böyle bir şeyle karşılaşmadım. Farkında olmadan yapılmış bir şey olabilir.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum [emoji848]
Akünüz değişti ya da akü kutup başları herhangi bir nedenle çıkarıldıysa sıfırlar.

Herhangi bir sebepten kutup başları çıkarılmadı, hatta kaputu bile açmadım uzun süredir.
Akünüz değişti ya da akü kutup başları herhangi bir nedenle çıkarıldıysa sıfırlar.

Arkadaşlar aslında bu konuya bu kadar takılmıyorum fakat servisteki temsilciler ya konuya hakim değiller yada bildikleri halde safa yatıyorlar. Sorunlarımızı burada paylaşırsak, kronik olanları belirlemiş oluruz.

Herhangi bir sebepten kutup başları çıkarılmadı, hatta kaputu bile açmadım uzun süredir.

Yazılım güncellemesi yaptılarsa o zaman da sıfırlanır.Kutup başlarını akü testi için bile çıkarabiliyorlar.Bununla birlikte bir sonraki servis uyarısını girerken de yanlışlıkla sıfırlamış olabilirler.

Geri