MEGANE COUPE 2.0 IDE sahibi arkadaşlar var mı?

tahtelbahir

Evren MERCAN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2.0 IDE sahibi benden başka bir var mı? Varsa kimdir? Tanışmak isterim..Saygılar...

cenker "ben varım" dıye cevap vermemı ıstedı. kullanan ben varmısım...

:) iyi oldu. Memnun oldum...Aracın araştırdıkça oldukça nadir olduğunu gördüm. Sanırım Türkiyedeki sayısı da çok fazla olmasa gerek. Aracınız kaç km'de? Sizde de motorda hafif sallantı var mı rölantide (bu motorlarda normal olduğunu söylüyorlar) Ben olabildiğince stock tutuyorum aracı, üzerinde bir modifikasyon yapmadım. Sizinki ne durumda? Teşekkürler

arac 88,000 km de. o sarsıntı eger devırdekı degısıklıkse, gaz kelebegınden dolayı.ayda 1 temızlıyorrum ve onun dısında rolantı ayarını yaptırmak gerekıyor sık sık bu araclarda.

motor olarak manıfolddan ıtıbaren komple egsoz sıstemı ve hava fıltresını motor modıfıyesı olarak gormedıgım ıcın stock dıyorum.arac sayısı cok yok.zaten farklı olmakta guzeldır...

Bilgiler için teşekkürler..Yoğunluktan hemen cevap yazamadım. Motordaki sallantı daha çok rölantideyken oluyor. Bende harıl harıl lastik bakıyorum. Daha bir türlü karar veremedim. Zaten çok da marka yok...Michelin çok pahalı...geriye Kumho ve Hankook kalıyor...Hangisi iyidir acaba diye kafa yoruyorum..Sen direkt jantları değiştirmişsin..Belki de en iyisi ama ben aracı stock sevenlerdenim..Sevgiler..

bende megane rta var o dediğiniz rölantide sarsıntı benim arabada var onun nedeni nedir acaba ?

Genelde ide motorlara özgü bir durum olarak duyum almıştım. Diğer türlü motorun kulağından tutun, enjektörlerin tıkanmasına kadar epeyi geniş bir yelpazedeki sorunsallardan biri olabilir.

ARKADAŞLAR 2001 2.0 ide megane coupem var
zor durumdayım.. inmo arıza yaptı.. programı bulamıyorum.. irtibatlaşırsak kopyalatabiliriz.. makine 1 aydır yatıyo.. yardımcı olmak isterseniz 0 534 859 80 14 çağrı bırakmanız yeterli ben sizi ararım şimdiden teşekkürler

Hoşgeldin Oğuz...
Önce kendini üye tanıtımlarından kısaca tanıt sonrada megane coupe, Rs teknik bölümüne sorununu yaz daha çabuk bilgi alabilirsin arkadaşlardan...
İyi forumlar...

benimde İDE'm var İ love IDE :D

Geri