Megane coupe kol dayama tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NEREYE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NEREYE

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba. 2000 model coupeme uygun (fazla delip kesmeden takılabılecek) kol dayama taktırmak istiyorum nerden alabılırım tavsiye edebıleceğiniz marka model varmı.

kimse bisey yazmamış. bulabildiysen sen de bilgi verebilir misin? ben de dusunuyorum

armster marka tavsiye ederim en kaliteli üründür..

tavsiyeler çok güzel ve kaliteli...

bye coupedekı de ankara rüya oto aksesuardan alınmış sanırım. güzel duruyor. bı iletişime geçeyim. eğer montajı kafama yatarsa almak ıstıyorum. (heryere vıda attırmak ıstemıyorum) teşekkür ederim

kolçağa dünyanın parasını vermeye gerek yok hiç rüya'daki kolçağı ankara coupelerinin nerdeyse hepsi taktırdı 30tl'ye gayet güzel hiç kaçırmayın...vida deliklerini falan da dert etmeyin kolçağı sökseniz bile arasanız bulamazsınız o 4 deliği

kolçağa dünyanın parasını vermeye gerek yok hiç rüya'daki kolçağı ankara coupelerinin nerdeyse hepsi taktırdı 30tl'ye gayet güzel hiç kaçırmayın...vida deliklerini falan da dert etmeyin kolçağı sökseniz bile arasanız bulamazsınız o 4 deliği

+1 :eyv

Bizim kıllıda güya deldirmiyecekti,deldirdi ve hoşuna gitti.

Geri