Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba. 2000 model coupeme uygun (fazla delip kesmeden takılabılecek) kol dayama taktırmak istiyorum nerden alabılırım tavsiye edebıleceğiniz marka model varmı.
bye coupedekı de ankara rüya oto aksesuardan alınmış sanırım. güzel duruyor. bı iletişime geçeyim. eğer montajı kafama yatarsa almak ıstıyorum. (heryere vıda attırmak ıstemıyorum) teşekkür ederim
kolçağa dünyanın parasını vermeye gerek yok hiç rüya'daki kolçağı ankara coupelerinin nerdeyse hepsi taktırdı 30tl'ye gayet güzel hiç kaçırmayın...vida deliklerini falan da dert etmeyin kolçağı sökseniz bile arasanız bulamazsınız o 4 deliği
kolçağa dünyanın parasını vermeye gerek yok hiç rüya'daki kolçağı ankara coupelerinin nerdeyse hepsi taktırdı 30tl'ye gayet güzel hiç kaçırmayın...vida deliklerini falan da dert etmeyin kolçağı sökseniz bile arasanız bulamazsınız o 4 deliği