• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Megane II Polen filtresi sökmek takmak (Resimli anlatım)

ben dün Deiştim filtreyi ama bu şekilde çıkmıyor :) torpidoyu sökmek lazım
evet bende torpidoyu söktürüp temizlettim başka türlü çıkmıyor malesef..Bu resimde nasıl çıkarmışlar anlamadım..Yinede paylaşmak istedim :)

evet bende torpidoyu söktürüp temizlettim başka türlü çıkmıyor malesef..Bu resimde nasıl çıkarmışlar anlamadım..Yinede paylaşmak istedim :)
Temizlendikten Sonra çook FArk Ediyor Arkadaşlar Tafsiye ederim Hepimiz Temizlettirelim polen filtrelerimizi:halay

Küçük bişey daha eklemek istiyorum :) Polen filtresini temizlediğinizde yada yenisini takarken , filtrenin üzerine güzel kaliteli ve kalıcı parfümler sıkmanızı öneririm . Klimanızı açtığınızda aracınızın içine hoş bir koku yayılması açısından oldukça faydalı :)

Küçük bişey daha eklemek istiyorum :) Polen filtresini temizlediğinizde yada yenisini takarken , filtrenin üzerine güzel kaliteli ve kalıcı parfümler sıkmanızı öneririm . Klimanızı açtığınızda aracınızın içine hoş bir koku yayılması açısından oldukça faydalı :)

güzel fikir denemek lazım :eyv

Bu kadar kolay değil torpidoyu sökmeden takmak bayağı bir zor.

Geri